Vánoční Holešovice Fashion Market přinese stylovou nadílku

Vánoční Holešovice Fashion Market přinese stylovou nadílku

12. listopadu 2013, Holešovice Fashion Market, Vanoční Holešovice Fashion Market, Give with style, Fashion Market

Sponzorované odkazy

O prvním adventním víkendu se uskuteční již sedmý díl trhu nezávislé módy, šperků a designu Holešovice Fashion Market. Největší český trh nezávislé módy se tentokrát rozroste do tří dnů a poběží od pátku 29. listopadu až do neděle 1. prosince. Čtyři haly Pražské tržnice v Holešovicích se zaplní předvánoční atmosférou a s podtitulem Naděluj stylově, nabídnou návštěvníkům možnost nakoupit originální dárky pro sebe a své blízké.

Na výběrovém trhu představí svou tvorbu přes 140 návrhářů, designérů a lokálních tvůrců. Jindy nevyužité a prázdné haly v areálu Pražské tržnice tak oživí pestrá přehlídka originální módy, šperků, doplňků, bytového designu a dalších výrobků. Návštěvníky vánočního Holešovice Fashion Marketu čekají pod jednou střechou tržnice stylové módní přehlídky, workshopy, živá hudba francouzských DJs i večerní afterparty. Pro velký úspěch předchozího Lesního fotoateliéru se tentokrát otevře Zimní fotoateliér Studia Savec. Zájemci se tak opět mohou nechat zdarma profesionálně vyfotit, fotky následně budou zaslány elektronicky. Občerstvení nabídne kavárna, bar, čajovna či chocolaterie.

Vstup na Holešovice Fashion Market je zdarma a bez bariér. Děti i mazlíčci jsou vítáni. Pro pohodlí návštěvníků byla prodloužena doba konání marketu na tři dny a to až do neděle, nejen rodiny s dětmi tak získají větší klid k nákupu. K dispozici také bude hlídaná kočárkárna. Sedmý Holešovice Fashion Market pořádají módní značky Lovemusic a Plazmalab. Akce je součástí projektu Nové trhy s cílem sdružovat módní výběrové trhy s originálními výrobky, podpořit lokální tvůrce a vytvořit alternativu k současnému anonymnímu stylu velkoobchodů. Trh se tak stává společenskou událostí, kde se mohou návrháři a zákazníci setkávat tváří v tvář a sdílet tak inspirativní a kreativní prostředí.

Pro návrháře, designéry a dalších tvůrce, kteří se na Holešovice Fashion Market hlásili poprvé, připravili tentokrát organizátoři zvýhodněnou nabídku prodejního místa. Důvodem je snaha podpořit nové prodejce, začínající značky, studenty výtvarných škol i další kreativní tvůrce a oživit trhy novou, zajímavou nabídkou originálních výrobků. Na vánoční díl marketu se přihlásilo rekordních 194 prodejců, z toho 50 nových značek, ze kterých bylo pečlivě vybíráno. Bližší informace naleznete na webových stránkách www.novetrhy.cz.

Na předvánoční Holešovice Fashion Market navážou vánoční výběrové trhy Boutique Market, které proběhnou o třech adventních sobotách 7., 14. a 21. prosince v prostorách Holešovice Fashion Marketu. Nápad, který předchází celou akci, je shromáždit na jednom místě zboží, které lze označit slovem boutique. Pozornost je zaměřena na vysoce kvalitní produkty od vína, kávy a čokolády až ke knihám, umění, módním a designovým výrobkům.

Otevírací doba:
Pá 29.11.2013: 12:00 – 21:00
So 30.11.2013: 10:00 – 21:00
Ne 1.12.2013: 10:00 – 17:00

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, haly č. 7 a 8, Bubenské nábř. 306/13

Web: www.novetrhy.cz, www.holesovicefashionmarket.cz
Facebook: https://www.facebook.com/…ashionmarket
Event:https://www.facebook.com/…66473055132/

Abecední seznam prodejců:

…little illustrations, 2d3D, Acid-designs, Adell, Akari, ALIEN DNA, Amazing Amazons Fashion, Apolenarenja, Native American design, Julie Hrubá, ArtGi, Ateliér Frou-Frou, atelier MATE, Rosaria, Ateliér Zlatá Ručička, ATOM RAT, Babazinka, Babyolé, Barbora, BIZARREPUBLIC, bubibubi, CULT, Dara bags, Epes rádes, EXTRAVAGART, Fashion Martina, Flamingopark, FLOP shop, FMS Folklor Moderní Slovácko, Fotograf Rado Spanny, Fraise, From Kaya with love, GaKo, Galerie Glara, GemsOver, GOSHICO, haneri, Helena Silber, qplusbodka, HURA, Charaktera, Chriss Pola, Irena Marie, Recysklo, Jarosa, JAROSLAVA – OUTLET, JE TICHO, rajt, Jewellery Luuthien, KDO, KikiBike, KLARABARA, KOKO, Krejčovská Jana, Kuráž, LAMAAR, LaPilou/Decolt, LH design, Lipovka.art, Lochnesinka, Lovemusic, Lucie Balounová Sweet Monkey, LUCITTA, Macabisaa, mamabear, My Fleur, MATILDA + HELENA, Helena Řezníčková, MAYDA, MIHULLI, mile, MILION DOLAR, MIN-KYX, Mirrage, MM keramika, Mum-ray, My Obsession, Natělo, Nathan Heilmann, Nice Belly, OK:KO fashion, PAN MON, Petra Vitásková – japonská kaligrafie, PLAZMA LAB, POPULAR, PunkTura, REFORMÁT, TABU, Retart, Rita's, MonaRosa, Romana Kdýrová, Scura + 420 Apparel, SITORE, Skafandr, SKLO.PRO, skynet, Smateria Česká republika, SocksInBox, Sokolista, SPOOKID, Stellion a Vektor, Stromli, Studio Kredenc, sweet666design, Šárka Rooya, Šperky Angel, Tamarchi, Noctambule fashion design, TATE, V.Y.P. design, Těhotenské šaty, Victoria Grace, Trash Made, UGLY DOLL, U-Lace, Very Nice, Vivien-handmade, Vuchu, Julius, FashionShop, WANTEDstore.cz, wasabinka, habika, YAXI TAXI, youngprimitive, Zas­Pas

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu