Začněte o své tělo pečovat správně

Začněte o své tělo pečovat správně

14. listopadu 2013, Body Sculptor Body Oil, Anti-Cellulite Body Elixir, péče o tělo

Pokud jsme my dámy schopné něco řešit neustále dokola a nikdy nebýt spokojené, je to naše figura. Pokaždé, když se podíváme do zrcadla, pokaždé, když se oblékáme, pokaždé, když máme chuť objednat si svíčkovou místo salátu, myslíme na svou postavu. Víme, jak podpořit péči, kterou do svého těla vkládáte a jak dosáhnout kýžených výsledků.

Kroky, díky kterým dosáhnete rovnováhy mezi tím, jak vaše mysl chce, abyste vypadala a tím, jak skutečně vypadáte:

1. Pravdomluvná kamarádka

Váš muž vám to může říci tisíckrát za den, jak jste krásná a že by na vás nic neměnil, ale vy víte, že jakmile vás jenom na okamžik opustí forma, všimne si hned, jenom vám to gentlemansky nedá vědět. V tomhle se na muže spoléhat nedá, a proto potřebujete kamarádku, která je trochu od rány. Proč? Kdo jiný by vám měl říct: „Hele, Dášo, dneska vypadáš fakt hrozně. Měla by ses dát do kupy.“ Nebo: „Petro, neber si to osobně, ale možná si trochu přibrala. Ještě to není tak hrozný, ale za chvíli bys z toho radost mít nemusela.“

Tahle metoda nastartování sebereflexe je možná sice trochu krutá a možná se i urazíte, ale kdo jiný by vám měl nalít čistého vína, než člověk, kterému důvěřujete. Na druhou stranu… Můžete si být jistá, že jakmile na sobě trochu zapracujete, pravdomluvná kamarádka vám dá bez ostychu vědět, jak moc vám to sluší.

2. Jídlo

Okamžitě se vykašlete na všechny diety, které držíte, je to k ničemu! No vážně, pokud nezměníte svoje stravovací návyky od základu a natrvalo a místo toho ve vlnách hladovíte, načež se vracíte zpátky k tomu, co jste byla zvyklá jíst předtím, budete dokolečka hubnout a přibírat. Ženy s nejkrásnějšími figurami na světě radí: „Skip the diet, just eat healthy“. Jezte pravidelně každé tři hodiny, smažené nahraďte opečeným, rafinované cukry nahraďte medem, nezdravé tuky (máslo) nahraďte zdravými (ořechy). Že často opakujeme slovo „nahraďte“? Zdravý životní styl totiž není o omezování se, ale o nahrazování a učení se nad jídlem trochu více přemýšlet. Tělo máte jenom jedno, dbejte na to, čím ho vyživíte. Odráží se to totiž na všech aktivitách, kterým se věnujete – od práce až po koníčky.

3. Sport

Pokud jste doufali, že budete pár týdnů hladovět a budete vypadat jak holka z magazínu, aniž byste museli pohnout prstem, tak to vás zklameme. Bez sportu se vaše proměna neobejde. Nemusíte trávit v posilovně 10 hodin týdně a mít svaly větší než váš manžel, ale díky pravidelné aktivitě alespoň 3× týdně se vaše tělo začne měnit. Rozproudí se vám krev, nastartuje se metabolismus a vy začnete rychleji spalovat. Mimo to budete mít po náročném výkonu dobrou náladu, zmizí bolesti kloubů či zad a na konci dne usnete jak mimino.

4. Kosmetika

Když se naučíte jíst a sportovat, můžete svoje snažení podpořit přípravky, které vám pomohou dosáhnout lepších výsledků s vaším tělem. Vyzkoušejte jedinečný Body Sculptor Body Oil, který postavu tvaruje přírodním způsobem a díky svému složení s benediktem lékařským dokáže štěpit tuky. Tento olej je vhodný na všechny partie, ale pokud máte problém pouze s jednou, a tou je u většiny z nás pozadí, doporučujeme vyzkoušet Anti-Cellulite Body Elixir na celulitidu. Tato tělová emulze se snadno roztírá a má vyhlazující schopnosti.

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii gastronomie, kosmetika a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu