Dámské zimní bundy Bershka, H&M, Orsay a Tally Weijl

Dámské zimní bundy Bershka, H&M, Orsay a Tally Weijl

17. listopadu 2013, zima 2013, dámské bundy, zimní bundy, péřové bundy, military, denim, tribal, zvířecí vzory, parker, dámské kabáty, H&M, Tally Weijl, Orsay, Bershka

Sponzorované odkazy

Oficiálně první zimní den ještě nebyl a ještě déle než měsíc si na něj počkáme, ale to neznamená, že zimní počasí neudeří dříve. Podle meteorologů už je s krásným slunečným podzimem konec a co nevidět nastanou mrazy. Sníh, náledí, pára od pusy a omrzliny na nohou. Toto období není zrovna mým nejoblíbenějším. Co nás na tom může uchlácholit jsou dámské zimní bundy, které dokonale zahřejí a budou vévodit našemu zimními outfitu. Všude je mnoho stylů a každá ze značek nabízí něco jiného. Nevíme, do jaké výkladní skříně se podívat dřív a jestli se spíše vyplatí koupit bundu, která je levnější či tu dražší, která je stylovější. Aby byl váš výběr o něco snadnější, pojďme se společně podívat, co si pro nás značky připřavily.

Bershka

Začneme podle abecedy a to mladistvou značkou Bershka. Tato módní značka má veliký výběr dámských zimních bund pro tento rok 2013, to mi věřte. Velké množství střihů, barev a materiálů. Přijdou si na své všechny ty, které mají rády péřové zimní bundy, ve kterých je snad ze všech nejtepleji. Pak také milovnice delších bundiček takzvaných parek. Mnoho modelů dámských zimních bund Bershka se nese v barvách odstínů hnědé, béžové či khaki. Nevím, či je v tom skryt hlubší význam, ale barvy působí dokonale. Zapomínat by se nemělo ani na bundy kožené, jelikož kůže je v této sezóně materiálem číslo jedna. Na bundách je použita celkově všude či jen na částech jako jsou třeba jen rukávy.

H&M

Další v pořadí je značka H&M, kterou netřeba důkladněji představovat. Na skladě má vedle klasických také velice netradiční kousky dámských zimních kabátů, a to kratších i delších. Tak například v kabátku se zvířecími vzory nám může modelka připomínat Cruellu de Vil z oblíbených 101 dalmatinů. Poté je potřeba zdůraznit, že jsou stále v kurzu zimní bundy s kapucí olemovanou kožešinou, ale také obecně dámské zimní bundy, které jsou kožešinou pokryté celé.

Orsay

I když si možná myslíte, že takto známá a dostupná značka nemůže ničím překvapit, pletete se. Dokonce i mě letošní zimní kolekce dámských bund Orsay nadchla, a to především díky delším i kratším péřovým bundám, které jsou mými favoritkami. V barvách černé, béžové i šedé. S trendy roláčkem, na zapínání ve středu či z boku, doplněné páskem. Mňamka! Také klasické delší látkové bundičky má Orsay v nabídce. V kurzu bude military styl se zapínáním kabátku v dvou řadách, ale také trendy zapínání na boku.

Tally Weijl

Nakonec to trochu opepříme. Značka Tally Weijl se do toho vrhla po hlavě. Na první pohled jde na dámských zimních bundách poznat, odkud pocházejí. Bláznivé a barevné vzory. Tally Weijl bere v podvědomí, že frčí zvířecí vzory, a proto i ty zahrnula do své nabídky. Strádat nebudou ani miliatary a tribal vzory. Koho by napadlo, že se dají spojit s dámskými zimními bundami? V poslední řadě pak má značka Tally Weijl pro všechny milovnice denim a leather materiálu dobrou zprávu. O džínovině a kůži se ví, že nedokáží v kruté zimě tak zahřát, jak bychom si přáli, a proto tu máme kousky opatřené hřejivou kožešinkou zevnitř! To je radosti!

Zdroje: www.bershka.com www.hm.com www.tally-weijl.com www.orsay.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu