Flamingopark Bestsellers Reedition – soutěž o oblečení za 2000 Kč

Flamingopark Bestsellers Reedition – soutěž o oblečení za 2000 Kč

13. listopadu 2013, Flamingopark, Flamingopark oblečení, soutěž o oblečení, Flamingopark Bestsellers Reedition

Sponzorované odkazy

Blíží se zima a s ní i čas výběru vánočních dárků. Aby tyto momenty byly příjemné a hřejivé pro Vás i Vaše blízké, připravili jsme pro Vás v rámci kolekce Flamingopark Bestseller Reeditiondoplňky, které vnesou do Vašich občas i šedivých dní teplo ze zářivých barev a přírodních materiálů a radost z originálních tvarů a vzorů.

Také bychom Vás rádi podpořili v nakupovacím předvánočním maratonu již nyní a máte tak možnost se se stále ještě zúčastnit naší soutěže** „Vystyluj se jako Flamingogirl a vyhraj třeba i celý model z naší kolekce až do hodnoty 2000Kč!“**. Stačí jen do 17.11. poslat Vaši foto v nápaditém modelu dle instrukcí na našem webu: soutez o voucher v hodnote 2000 Kc

A co přesně mezi našimi hřejivými doplňky pro Vás naleznete?
doplňky Bestseller Reedition kolekce 2013 je opět určena pro aktivní dívky i ženy, ale i jejich partnery, kteří preferují pohodlnost a ležérnost a chtějí mít vždy svůj osobitý neokoukaný styl.

Již od pondělí 11.11.2013 najdete ve Flamingopark Design Boutique i na našem webu vše od jemňoučkých barevných šálek a šátků až po ultrahřejivé kulíšky do opravdových mrazů. Jádro doplňkové kolekce tvoří šály všech rozměrů a nákrčníky z příjemných přírodních materiálů, které využijete nejen standardně kolem krku, ale také kreativněji místo svetru či pro nápadité zakrytí Vašich vlasů.

Pokud hledáte funkční tašku, která je zároveň nadčasová a stylová, tak máme pro Vás skvělé novinky! Náš sortiment rozšiřujeme právě o takovéto kousky a nově i prostorné batohy, kterým neodoláte.

Mezi naše stálice patří tašky One's best, pro které jsme zvolili oblíbené potisky komiksu, Londýna a nově i motivy ze zvířecího světa. Předností těchto tašek je jejich pevnost a kožená ucha, která udrží i těžší knihy či nákupy.

Novinkou sortimentu jsou nejrůznější batohy v pestrých barvách a vzorech. Vybírat můžete z několika velikostí a designů. Jsou navrženy pro muže i ženy, oblíbíte si je pro jejich prostornost a maximální využitelnost. Nebojte se je vzít do práce i k formálnějšímu outfitu, skvěle jej doplní a vy zaujmete.

V kolekci také najdete nadčasové tašky City district a Nomad, jejichž tvar a styl můžete libovolně měnit díky různým přepínacím patentům. Jednou z Vás bude sportovec, jednou elegán. A pozor, tašky jsou opět určeny jak pro ženy, tak i muže!

Všechny tašky jsou ušity z pevných a kvalitních materiálů a tak zaručují dlouhou životnost a celoroční využití. Rádi Vás uvítáme v našem Flamingopark Boutique Design Shopu v Truhlářské 29, a pomůžeme Vám nalézt tu správnou kombinaci pohodlí a originality právě pro Vás!

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu