Vkročte do zimy stylově! / Kozačky zima 2013

Vkročte do zimy stylově! / Kozačky zima 2013

16. listopadu 2013, kozačky, obuv, boty, zimní boty, zimní kozačky, kozačky na podpatku, kozačky na klínku, kozačky bez podpatku, CCC, Baťa, Humanic

Sponzorované odkazy

Vybrat do tuhé zimy ty pravé kozačky je pro většinu z nás tvrdý oříšek. Na tento druh obuvi jsou totiž kladeny opravdu velké nároky. Musí udržet naše nohy po celý pobyt venku v suchu a teple a navíc by měly reprezentovat nové trendy a náš styl. Naštěstí je nabídka zimních kozaček v obchodech široká a rozmanitá, a každá z nás tak má šanci vybrat si přesně ty podle svého vkusu. Pro přehled vám přinášíme nabídku tří oblíbených obuvnických značek, kde zaručeně stylové a pohodlné kozačky seženete a ještě vám zbude dost peněz na vánoční dárky.

Humanic

Značka Humanic ve své zimní kolekci upřednostnila dva styly kozaček – jezdecké a elegantní. Jezdecké kozačky jsou velkým letošním trendem, proto se není co divit, že jim Humanic věnoval tak velkou pozornost. Návrháři jim dali konzervativní vzhled, kterému ale nechybí nádech ženskosti. Jezdecké kozačky jsou inspirovány uniformami, proto se budou skvěle hodit k military kabátům. Druhou část kolekce tvoří elegantní, většinou černé kozačky na vysokém podpatku, které skvěle vyniknou v kombinaci s minisukněmi či šortkami.

CCC

Kozačky značky CCC se mohou chlubit až neuvěřitelnou rozmanitostí. Ať už toužíte po botách na podpatku, bez něj či na klínku, černých, hnědých nebo barevných kozačkách, kožených či semišových, holých či s přezkami, s kožíškem nebo na šněrování, CCC nabízí vše!

Baťa

Pokud hledáte kozačky originální, neotřelé a podléhající nejnovějším trendům, zkuste obchod značky Baťa. I zde se setkáme s jezdeckými kozačkami, dále s botami s třásněmi, zvýrazněnými špičkami, šněrováním a kožíškovým lemováním. U Bati vás také mohou zaujmout nejen černé, hnědé a šedé kozačky, ale i osvěžující vínová varianta. Velmi zajímavě a neokoukaně pak vypadají kozačky v tmavě modré barvě, jejichž spodní a vrchní část tvoří hnědá kůže.

Zdroj: www.bata.cz, www.ccc.eu, wwww.shoemanic.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu