Pánské zimní bundy 2013

Pánské zimní bundy 2013

15. listopadu 2013, pánské zimní bundy, prošívaná bunda, pánské bundy Zara, lesklá bunda, duffle coat, parka

Sponzorované odkazy

Módní trendy jsou nezastavitelným hybatelem našich každodenních životů. Ať už je vnímáme nebo ne, jsou naší součástí. Obměňují se takovou rychlostí, že se některé z nich nestihnou ani pořádně usídlit v naší paměti. Řekla bych ale, že se poměrně silně zakotvil trend pánských zimních bund. Již několikátou sezónu se v kurzu statečně drží parky, lesklé bundy i bundy prošívané. Podívejme se na zimní bundy pro zimu 2013/2014.

Trendy letos volí jednoznačně nosit kabáty. Možná, že už jeden vlněný maxi kabát vlastníte, a nebo jste si pořídili jeden klasický křivák. Nabídka kabátů je opravdu rozmanitá a mimořádně podařená. I tak nabízejí módní značky pánské zimní bundy s ohledem na módní trendy. Letos mne nejvíce zaujala kolekce značek Zara a Bershka, a proto se na ně také zaměřím. Jako když by se spojily trendy uplynulých let a značky z nich vytvořily jednu novou kolekci.

Těší mne, s jakou odhodlaností se drží v oblibě parky. Postupně se jim dostává menších inovací – na příklad využití trendu koženkových detailů, kožených límců a podšívek nebo zdůraznění maxi střihu.

Už jsem se také setkala s parkou, kde se dala kožíšková podšívka odepnout, a tak lehko získáte bundu na podzim i zimu. Kombinace materiálů patří k stěžejním bodům sezóny. Mezi nejčastější varianty patří jiný materiál rukávů od zbytku bundy. Perfektní nápad jsou také odepínací rukávy, kdy získáváme dva v jednom – vestu a bundu.

Do světa pánských bund se přenesl také prvek z duffle kabátů. Protáhlé atypické knoflíky a výrazná kapuce. Variace duffle coat přenesená na bundy, je dle mého názoru perfektní a potěší jistě příznivce heritage či vintage stylu.

Stálicí na scéně se přitom stávají prošívané lesklé bundy. Dobře se hodí i k elegantním outfitům. Ale nebojte, kdo se v lesku příliš nevzhlédl, sežene letos snadno i prošívané bundy i v klasickém provedení.

Zdroj: www.bershka.com , www.zara.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu