Jak nosit jezdecké kozačky?

Jak nosit jezdecké kozačky?

18. listopadu 2013, zimní kozačky, podzimní kozačky, nízké kozačky, kozačky bez podpatku, jezdecké kozačky, zima 2013, podzim 2013, legíny, rifle, barevné punčochy, kozačky

Sponzorované odkazy

Někomu se možná může zdát otázka v nadpisu článku triviální, ale nepodceňujte ji a zamyslete se. Kozačky a zde konkrétně kozačky jezdecké jsou sice v zimní sezóně tradiční dámskou obuví, ale nalijme si čistého vína, která z žen je dokáže správně zkombinovat a vkusně zasadit do svého outfitu? Nikdo se nemusí vymlouvat na to, že ve své skříni nemá zrovna ten pravý módní kousek, který by se k jezdeckým kozačkám hodil, ale to je lež. Všechny víme, že naše skříň je plná k prasknutí, ale jen my máme problém s tím, že nemáme nic na sebe.

Jezdecké kozačky jsou právě tou obuví, která se dá kombinovat s úplně, na první pohled, primitivními módními kousky. Když si vezmeme například klasické rifle. Vždy a všude trendy. Každá z nás je vlastní a nosí. Například k nim se jezdecké kozačky skvěle hodí. Je jedno, jestli jde o úzké roury nebo zvonáče. Nosit se dají k oběma typům, i když je fakt, že v úzkých riflích lépe vyniknou. Tak to bychom měli. Jezdecké kozačky a rifle. Pro začátek dobrý. Dále pak kombinujeme rifle s ostatním oblečením, jako jsou trička, mikiny/svetry, bundy. Jednoduchá záležitost, k riflím se hodí v podstatě vše. Ke kozačkám pak můžeme ladit doplňky v podobě tašek/kabelek, šál/šátků, rukavic, klobouků/čepic a šperků.

O něco lépe nežli v riflích vyniknou jezdecké kozačkylegínách. Ty vždy přilnou k tělu a do jezdeckých kozaček nebude dřina se dostávat. Do takového celku se budou hodit delší vršky jako jsou tuniky, maxi svetry, delší cardigany, kabátky či parkery. S módními doplňky je to stejné jako všude. Tady by se dalo velice dobře využít kombinace barev. Černé jezdecké kozačky s černým kabátkem a to celé ,,rozbít“ pestro-barevnými či vzorovanými legínkami.

Poslední, co nám ještě zbývá, jsou šaty a sukně. I když se nám do nich v chladném počasí moc nechce, je to přeci jen a pouze ženská záležitost, která podtrhuje naše pohlaví a dává mu větší nadřazenost nad muži, kteří si jen tak do ulic v šatech či sukních nevyjdou. Jezdecké kozačky se k tomuto typu oblečení hodí. Sukně či šaty jim dají možnost vyniknou snad úplně nejvíc. Při zvolení tělových silonek či odlišně barevných punčoch budou přímo zářit! Jelikož jsou v mnohých případech vyššího rázu, tak i zahřejí vaše holé nožky. Takže vzít si sukni či šaty nebude takovou pohromou/utrpením.

Zdroje: www.polyvore.com www.net-a-porter.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu