Prolomte módní konvence! - Zimní boty Baťa

Prolomte módní konvence! - Zimní boty Baťa

20. listopadu 2013, zimní boty, kozačky, kotníčkové boty, sněhule, dámské boty, Baťa, kozačky na podpatku, kozačky bez podpatku, teplá obuv, semišové boty, kožené boty

Sponzorované odkazy

Nejznámější a nežádanější česká značka obuvi už se na pultech svých obchodů pyšní s novými kousky zimní obuvi. Letos nebude jen tak ledajaká. Boty od Bati se budou líbit každé z nás, jelikož máme možnost neuvěřitelného výběru. A hlavně velikou výhodou je, že Baťa je českou značkou a všechny modely obuvi nalezneme na pultech obchodů v Čechách! Nestane se, že se k nám dostane jen půlka či čtvrtka kolekce jako to je u jiných módních značek či značek obuvi. Máme být nač pyšní a čím se chlubit. Tu možnost nám dává Baťa. Při dalším čtení mi určitě dáte za pravdu.

Zimními kousky, které si budeme moci nazout na své studené nožky jsou například kozačky. Všechny je známe a všechny je rády obouváme. Baťa v této sezóně pro všechny dámy připravil jak kozačky bez podpatku, tak i na něm. Tady už záleží jen na tom, k jaké příležitosti budete kozačky potřebovat či jak jste odolné vůči chození na podpatcích. Styl je víceméně stejný. Možná, že kozačky na podpatku vypadají o něco více elegantněji.

Barva zde hraje důležitou roli, protože světe div se, ne všechny modely dámských kozaček Baťa jsou v oblíbené ,,kozačkové“ černé. Nalezeme zde i různé odstíny hnědé, šedou, bílou a také krvavě červenou. To se nám ta zima hned probarví. Ještě více pak zahřejí kozačky s kožešinou, které má Baťa také na skladě a ještě ke všemu s kožešinou, která bude vidět! Dá tak outfitu úplně jinou tvář a bude například ladit s kožešinou na vaší kapuci na bundě.

Také výběr materiálu je u kozaček velký. Klasický syntetika, která nám připomíná kůži je klasikou. Prostě boty z nepravé kůže. O značce Baťa ale víme, že dopřává svým zákazníkům i kůži pravou, za kterou si však většina připlatí. Mimo kůže je to pak také semiš, který letos vládne nejen obuvi, ale též bundám, vestám či módním doplňkům. Na semišové boty je ale potřeba dát si pozor, přílišná vlhkost jim může ublížit.

Druhým typem obuvi, která se může do zimy ,,šiknout“ jsou kotníčkové botky. Možná nezahřejí tak jako kozačky, ale i přesto jsou stylové a trendy. V mnohých případech jsou modely kotníčkových bot Baťa líbivější nežli kozačky. Nechápu, jak se dá na menším prostoru více vyhrát, ale evidentně to funguje. Kotníčkové boty šněrovací, s kožešinkou či páskem. Též ve všech možných materiálech a provedeních.

A pokud zasněží, bude potřeba sněhulí! I tyto botky má Baťa na skladě. A pokud nebydlíte v zrovna sněhem hojně oplývajícím kraji, tak určitě vyrazíte někam na hory, kde se budou sněhule hodit. Jsou skutečně rozkošné. Chlupaté a prostě k sežrání. Jeden z modelů je dokonce doplněn o roztomilé bambulky. Tady si vybere každá z žen. Já sama vážně uvažuji o jejich koupi.

Zdroje: www.bata.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu