Vánoce jsou za dveřmi! – Lindex Holiday kolekce

Vánoce jsou za dveřmi! – Lindex Holiday kolekce

21. listopadu 2013, tartanové pyžamo, Fair Isle vzor, svetry, pruhované šaty, Lindex, Holiday kolekce, Vánoce, vánoční oblečení, černo-bílá, společenské oblečení, dětské oblečení

Sponzorované odkazy

Je to otřepaná fráze a možná už to někoho z vás začíná pěkně štvát. Čtete to v novinách, na internetu, na billboardech, v supermarketech a bůhví, kde ještě. Vánoce jsou co nevidět tady a pokud jste se s tím ještě nesmířili, tak je už potřeba. Lindex například pro všechny z vás připravil Holiday kolekci plnou třpytivých oblečků, módních doplňků i bot ve vánočních barvách. Tato kolekce se týká především žen a dětí. Žen, jelikož nejraději nakupují a dětí, protože ty jsou spojené se ženami, a když už by šla některá z žen nakupovat do obchodů značky Lindex, tak ji zajisté uchvátí nějaký ten dětský obleček, ať už pro dítě své nebo pro cizí. My to mateřství máme v genech a nelze tomu zabránit či odolat.

DROP RED GORGEOUS

Holiday kolekce plná Vánoc je rozdělena ještě do několika částí, které se liší od ostatních příležitostí, ke které je oblečení určeno, barvou či nepatrnými menšími znaky. Drop red Gorgeous je název jedné z podkolekcí. ,,Udělejte si červené Vánoce,“ vybízí značka Lindex. Drop red Gorgeous se, jak již je z názvu patrné, obklopuje všude jen červenou barvou, která je snad to nejvíce vánoční barvou na světě. ,,Svátky bez kouzelné červené barvy jsou jako svátky bez dárků,“ doplňuje ještě Lindex. A utvrzuje mě jen v tom, co píši. Tato kolekce vás provede od slavnostních šatů až po doplňky. Značka Lindex si je jistá, že v těchto kouscích zazáříte.

SEASON SPARKLES

V oblečení a doplňcích Season sparkles zazáříte mnohem více než v těch od Drop red Gorgeous. A to ne proto, že by byla předchozí z podkolekcí špatná, ale ze Season sparkles to přímo srší. Zde třpyt a lesk prostě vládne. Také barvy zlatá a stříbrná. Nebojte se ale toho, že by to bylo příliš přehnané. Ne, určitě si vás nikdo nesplete s vánočním stromečkem. V Season sparkles se najdou velice krásné věci, jak pro vás, tak i pro vaše děti.

MONOCHROMAGIC

Trochu zvolníme, protože jedna z kolekcí a to konkrétně Monochromagic se nese v konzervativních barvách. Kombinuje se zde černá a bílá. Ta nejoblíbenější ze všech barevných variací. Pruhované šaty, vypasovaná saka a rozkošné kousky pro nejmenší jsou podle Indexu zkrátka nutností letošních Vánoc. A je to tak. Sluší se, abychom byli ke sváteční tabuli vhodně oblečení a právě Lindex dává možnost výběru ze společenských kousků právě v Monochromagic.

APRÉS SKI

Pro někoho radost, pro někoho utrpení. Se zimou přichází většinou i sníh. Tomuto symbolu Vánoc se věnuje LindexAprés ski. Nabízí zde pohodlné oděvy pro zimní procházky ve sněhu. Svetry s Fair Isle vzorem, pletené čepice, rukavice a šály od Lindex vás v teple udrží po celý den.

FIRESIDE FAVOURITES

A v poslední řadě Fireside favourites. Jediné, co této kolekci ještě chybí, jsou oblečky určené k lenošení, válení se a prostě jednoduše ,,vegetění“ doma. Tyto oblečky volají po teple domácího krbu a hrnečku svařeného vína. Klasická tartanová pyžama, pohodlné topy a hřejivé pantofle budou vašimi nejlepšími společníky v tomto předvánočním a i v stále ještě chladném po-vánočním období.

Zdroje: www.lindex.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu