Móda je tu i pro děti! – Mango kids Vánoce 2013

Móda je tu i pro děti! – Mango kids Vánoce 2013

27. listopadu 2013, Mango, zima 2013, Vánoce 2013, Mango kids, dětské oblečení, kšandy, černo-bílá, party kolekce, dětské bundy, dětské svetry

Sponzorované odkazy

Nikdy a to ani v oblasti módy by se nemělo zapomínat na naše nejdražší a ze všech nejroztomilejší děti. Dokonce i oni umí módu využívat s elegancí a to je řeč především o mladých slečnách, parádnicích. Jinak v podstatě není oblečením tím nejoblíbenějším dárkem pod stromeček pro naše nejmenší. Jedná se však o potřebnou věc a oni musejí nějaké ty kousky od Ježíška přežít, i když tomu vůbec nerozumí, jelikož to si na seznam rozhodně nenapsaly/nena­kreslily.

V první řadě je to party kolekce, kterou si Mango pro děti přichystalo. Samozřejmě se nemá na mysli party oblečení v podobě sexy černých minišatiček a podobně, ale slušivého společenského oblečení, a to jak pro holky, tak pro kluky.

U holčiček samozřejmě bodují šatičky a sukýnky v dívčí růžové barvě. Nezapomíná se ale ani na zimní trendy v podobě černo-bílé kombinace či rošťáckých druků na botách. Všechny slečny módní oblečení ocení, protože, aniž si to chceme připustit, ony trendům rozumí a poznají, co jím sluší a co ne, v čem ve třídě zapůsobí, a co jim budou ostatní spolužačky závidět. Mnoho kousků se bude i krásně vyjímat při sváteční štědrovečerní večeři. Co například říkáte na elegantní šaty v tmavě modré barvě, která připomíná noční oblohu?

U kluků je to jiné. Ty na módu, troufnu si říci tak do svých osmnácti, moc nedají a vše je jim ,,fuk“. To se však nedá říci o jejich maminkách, které své chlapečky zbožňují a chtějí, aby vypadali rozkošně. Mango má připraveno ve své dětské party kolekci pro chlapce nažehlené košile a dokonce i elegantní ,,lakovky“. Na své si přijdou i saka a velice častým doplňkem jsou tu kšandy.

Protože většina maminek, tetiček, babiček a všemožných ženských příbuzných hledí v ohledu oblékání dětí především na praktickou stránku, tak Mango kids připravilo i klasickou zimní kolekci 2013. Pro to, aby dětem nebyla zima a nebyly nemocná, jsou tu teplé zimní bundy, svetry, čepice, šály, kalhoty a boty. Skvělý dárek pro děti, který se neztratí nebo nerozbije tak jako hračky.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu