Luxusní zážitky k Vánocům

Luxusní zážitky k Vánocům

26. listopadu 2013,

Vánoce jsou nejkrásnějším obdobím v roce, časem setkání, klidu a rozdávání radosti. Chcete, aby letos vaši blízcí pod stromečkem našli originální a nezapomenutelné dárky? Darujte jim luxusní zážitky, které jim přinesou skutečnou radost. Co potěší obdarovaného nejvíc – víkendový pobyt, wellness relaxace nebo pronájem luxusního vozu?

Nezapomenutelné luxusní pobyty

V elegantní dárkové krabičce může být ukryt například luxusní víkendový pobyt. Skvělý dárek pro vaši drahou polovičku, který si užijete společně, ale také třeba milé překvapení pro rodiče nebo prarodiče. Záleží už jen na vás, zda vyberete víkend na zámku, v jednom z luxusních wellness hotelů nebo špičkový golfový víkend. Netradiční luxusní pobyt nabízí pivní lázně Ostrava – ubytování na zámku Zábřeh, tradiční pivní koupele, masáže a skvělé jídlo v zámecké restauraci. Ideální kombinace luxusu a relaxace.

Zámeckými pány na víkend

Milovníkům romantiky se určitě bude líbit luxusní pobyt na zámku. V náručí luxusu, v překrásné přírodě a v luxusním zámeckém pokoji na zámku Chateau Mcely nebo na oblíbeném jihočeském zámku Hluboká každý dokáže zapomenout na starosti všedních dnů a aspoň na pár chvil si opravdu odpočinout. Víkend snů je dárkem, na který se nezapomíná – krásné ubytování, romantická atmosféra, výborné jídlo a další bonusy v podobě masáží a wellness procedur.

Wellness pro tělo i duši

Dárek v podobě luxusního wellness programu na den nebo víkend bude tím pravým dárkem pro všechny, kteří si potřebují pořádně odpočinout a zrelaxovat tělo i ducha. Bazén a sauna, vířivka, masáže a aromaterapie, to je jen příklad toho, co můžete obdarovaným dopřát v podobě poukazu na zážitek.

Luxusní dárek pro muže

Co se vybaví mužům, když se řekne luxus? Většině určitě drahý sporťák, na který obdivně koukají jen v časopisech a filmech. Ferrari, Lamborghini, Mustang, to jsou značky, které si přívlastek luxusní určitě zaslouží. Darujte poukaz na jízdu nebo pronájem luxusního vozu a splňte tak obdarovanému jeho sen projet se v dokonalém autě.

Autorem článku je Adam Š.. Článek najdete v kategorii auto moto, cestování a dovolená, cestování a gastronomie, ostatní a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu