Kreativní kolekce Lindex jaro 2014

Kreativní kolekce Lindex jaro 2014

1. prosince 2013, trendy jaro 2014, Lindex oblečení, Lindex, Lindex jaro 2014, módní trendy jaro 2014

Sponzorované odkazy

Pomalu zapínáme kabáty až ke krku, obouváme kozačky s kožíškem a chystáme výlety do zachumelených hor. Módní svět už ale vítá novou sezónu jaro 2014. Kreativní tým návrhářů značky Lindex představuje kolekci plnou nápadů a módních trendů. Outfity v ležérním boho stylu, výrazný trend pastelů či důraz na siluetu a materiály. Nová jarní kolekce Lindex se současně stává dobrým ukazatelem módních trendů, které nás v nové jarní sezóně čekají.

Pastelové barvy – trend jara 2014

Jarní kolekce je prošitá nití něžných modelů v jemných pastelových barvách. Kalhoty, šortky, vzdušné halenky a topy doplníme o hutnější materiál, na příklad pletený svetr nebo vlněný kabát. Stále tak přetrvává trend kontrastu materiálů, kdy k sobě kombinujeme výrazně protikladné materiály. V pastelových odstínech budeme pozorovat především proměny modré, růžové a fialové barvy.

Na střihu záleží

Lindex se v jarní kolekci zaměřuje na siluetu a podle toho jsou také uzpůsobeny střihy jednotlivých modelů. Jedním ze stěžejních motivů se stávají také různé grafické obrazce. Vrací se využití geometrických vzorů nebo se objeví stále oblíbený hadí vzor. Opět budeme moci svůj šatník oživit zebřím a tygřím vzorem. Zvířecí motivy jsou stále in.

Zapomeňte na to, že se nosí pouze slim kalhoty. Už tomu tak dávno není a v jarní kolekci rozhodně ne. Kalhoty jsou vůbec jedním ze stěžejních kusů oblečení celé kolekce. Výběr střihů a stylů bude opravdu velký. Objeví se mrkváče, slim kalhoty, zkrácené délky i kalhoty se sníženým sedem.

A pokud jste se v létě zdráhali nad zkrácenými topy, především ve stylu nastygal, na jaře 2014 si jich užijete dvojnásob. Toto vše nás totiž čeká u módní značky Lindex v kolekci jaro 2014.

Boho styl ala Lindex

Pod názvem „Pouštní sen“ se ukrývá magická kolekce v městském duchu boho stylu. V barvách dominuje purpurová, písková nebo tabákově hnědá. Boho styl je jedinečný ležérní styl pro každodenní nošení. Je zárukou styl a pohodlné módy.

zdroj: www.lindex.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu