Teploučko pro vaše nožky! - Zimní boty Deichmann 2013

Teploučko pro vaše nožky! - Zimní boty Deichmann 2013

28. listopadu 2013, kozačky zimní dámské boty zimní, dámské boty na zimu, kozačky 2013, zimní boty 2013, zimní boty levné, lodičky, plesová sezóna, party sezóna, zimní boty, boty na podpatku, kotníčková obuv, druky, cvoky, Deichmann, kozačky, nízké kozačky

Sponzorované odkazy

Každá z žen, dokonce i většina mužů, zná německého výrobce obuvi – značku Deichmann. Je to díky tomu, že u nás se tato značka těší velké oblibě a dostupnosti. Obchody naleznete v každém z větších měst a ceny jsou pro všechny z nás příznivé a to nemluvím o posezónních akcích, kdy boty padnou třeba na více než 50% cenu. Nyní však bude řeč o zimních botách Deichmann pro tento rok 2013.

První epizodou zimních botDeichmann jsou bezpochyby kozačky. Nejoblíbenější dámská obuv v zimě. Obuv, kterou obouváme nejčastěji a také se po ní nejvíce sháníme, jelikož kozačky mimo to, že vypadají na noze dobře, tak ji také mnohem více zahřejí, než jakékoli jiné zimní boty, ještě více pak, když jsou doplněny o vnitřní kožíšek. Deichmann si pro zimu 2013 připravil sérii dámských kozaček, které se většinou pohybují na nízkém či žádném podpatku, za to s vysokou podrážkou. To všechny oceníme, protože ,,bruslení“ na náledí na vysokých podpatcích určitě není příjemné. Do zimy je zapotřebí pořádné ,,traktorové“ podrážky, abychom měly v našich nohách oporu. Avšak neznamená to, že by kozačky byly méně sexy či elegantní. Deichmann mnohé kousky z nich vylepšil pásky a dalšími zkrášlujícími doplňky.

Po klasických kozačkách přichází na řadu jakési kozačky nízké. Nezahřejí tak moc, ale jsou flexibilnější. Tak například je lze obout ke každým druhům kalhot. Každá z nás má totiž zkušenosti s tím, že některé kalhoty do klasických kozaček nenacpeme a pod ně se zase nenarvou kozačky, tudíž je pak většinou vyškrtneme ze šatníku. Nízké kozačky se přizpůsobí. Stejně tak jako kozačky Deichmann jsou doplněné o pásky, ale také o módní cvoky a druky. Ve velkém množství barevných variant.

Pak také námi oblíbené kotníčkové boty nesmím opomenout. Tady se konečně dočkáme podpatků! Bez podpatků by to prostě nešlo. Velice se mi líbí kousky kotníčkových bot značky Deichmann. Botky jsou originální a k nepřehlédnutí. Naleznete zde jak elegantní podoby, ale také ležérní a tak trochu sportovní. Prostě a jednoduše páry ke každému outfitu.

Lodičky! Možná si říkáte, že nejsou až tak úplně typickou zimní obuví, která by nás měla v mraze zahřát. Nevím jak vy, ale já lodičky v zimě využiji ze všech ročních sezón nejvíce, jelikož zima je obdobím plesové sezóny! Neodpustila bych si, kdybych tu o nich něco málo nenapsala. Lodičky Deichmann hrají mnohými barvami a velká část modelů je doplněna, stejně jako nízké kozačky, o cvoky a druky. Vyskytují se tu ale i klasické lodičky bez příkras.

Zdroje: www.deichmann.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu