Připravte se na zimu / Čepice a rukavice stylově

Připravte se na zimu / Čepice a rukavice stylově

2. prosince 2013, doplňky, čepice, rukavice, baretky, zimní doplňky, kulichy, kožené rukavice, čepice se zvířaty

Sponzorované odkazy

Zima se nám už ukázala v plné síle a čepice a rukavice tak minimálně v chladných večerech a ránech přijdou vhod. A i když to není vždy úplně lehké, všichni se snažíme i těchto mrazivých dnech vypadat stále stylově a trendy. Nabídka zimních doplňků je však nyní tak široká, že i když nejste zrovna „čepicový“ typ, určitě najdete nějakou, která vám bude slušet a nedovolí vašim uším mrznout! Pojďme se na bohatou nabídku čepic a rukavic podívat.

Hit zimy: zvířecí čepice

Určitě jste je letos nemohli přehlédnout. S čepicemi, připomínajícími hlavu lišky, pandy, medvěda, sovy či mnoha dalších zvířat se doslova roztrhl pytel. A i když se jedná o trochu bláznivý doplněk, velmi se tento trend ujal a v ulicích můžete tyto zábavné a veselé čepice vidět čím dál častěji.

Stále in baretky!

Protože elegance nikdy nevyjde z módy, baretky také nejspíš nikdy nepřestanou být trendy. Ať už zvolíte ty pletené, nebo jakýkoliv jiný materiál, nejspíš žádná jiná čepice nedoplní kabát lépe a elegantněji. Nezapomeňte, že baretky mohou být všelijak zdobeny – mašličkami, kamínky, nebo třeba vzorem kůže sněžného leoparda.

Oblíbené kulichy

I klasické a oblíbené kulichy s bambulí slaví letos na módním poli úspěchy! Na výběr je nespočet barev i vzorů – vsadit můžete na klasiku v podobě norských vzorů, nebo zkuste trendy čepice s nápisy. Hitem jsou i kulichy s bambulí z kožíšku.

Zimní nezbytnost: rukavice

Bez pořádných rukavic naše ruce v zimě trpí, a tak si určitě dávku tepla, pohodlí i stylu zaslouží. Jak vypadají rukavice pro zimu 2013? Pomyslný návrat potkal rukavice kožené. U nich rozhodně nemusíte volit jen černou barvu, naopak se nosí pestré a výrazné tóny. I jich se dotkl grunge trend a k sehnání jsou i rukavice s cvoky. Pro opravdu chladné dny jsou tu hřejivé palčáky – taktéž v mnoha variantách, například se zajímavými aplikacemi v podobě květů a podobně. Trendy jsou i rukavice bez prstů, zkuste třeba veselé pruhované.

Zdroje: www.reserved.com, www.hm.com, www.tallyweijl.com, iStockphoto / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu