Orsay party kolekce je již v prodejnách!

Orsay party kolekce je již v prodejnách!

10. prosince 2013, party kolekce, Orsay, crochet, dámské šaty, malé černé, little black, mini šaty, bolerko, šperky, psaníčka, plesová sezóna, overal, elegantní oblečení, zima 2013

Sponzorované odkazy

To, že je čas na party kolekci, ví už i módní značka Orsay. Veškeré kolekce, stejně tak jako ta od Orsay, jsou určené pro večerní slavnosti, které v zimní sezóně nechybí. Plesy, afterparty, večírky a štědrovečerní večeře – při všech těchto akcích se dá využít oblečení, šperky a módní doplňky z party kolekce Orsay, která je plná trendových a elegantních střihů, kterým neodolá žádná z žen.

V žádné party kolekci nesmí chybět sexy malé černé, které se staly tuto sezónou samostatným trendem. Orsay má ve své party kolekci little black různých střihů a materiálů. Všechny dosahují nanejvýš délky nad kolena a většině z nich dodává na dokonalosti střih odhalených ramen a zad. Naleznete tu jak šaty bez ramínek, na ramínka, tak i s dlouhým rukávem, které spíše než sexy působí elegantně. Vrací se crochet trend, kterým některé z modelů oplývají a tvar šatů v podobě přesýpacích hodin, který docílí dokonalé siluety, jelikož sukně je v oblasti boků volnější.

Také vršky budou zapotřebí. Krásné, většinou konzervativní černé, halenky, topy a elegantní trička, které se dají skvěle sladit, jak s kratší, tak i s delší sukní. Každá z žen také ocení řadu pěkných bolerekparty kolekce Orsay. Bolerka jsou v mnohých případech zapotřebí, protože než se party či ples rozjede v lehkých šatičkách či sukýnkách může být tak trochu zima. Pokud se nechystáte na příliš konzervativní akci, Orsay má v nabídce ještě lehké cardigany, které utiší počáteční chlad.

Krom malých černých budou také tuto sezónu trendy elegantní overaly. Spojení kalhot s topem dokonale protáhne tělo a na vysokých botách vás udělá vyšší. V doplnění s malým či maxi psaníčkem a výraznými šperky, bude outfit dokonalý. Orsay má v nabídce sice jen jeden model, ale zato překrásný, který předčí mnoho z kousků jiných.

A v poslední řadě také módní doplňky v podobě kabelek a psaníček a zajisté i šperky. Psaníčka v tradiční černé barvě občas v doplnění zlaté barvy dokonale splynou s oblečením značky Orsay. Není nevšední, že k sobě skvěle ladí a do sebe zapadá. Třešničkou na dortu jsou pak šperky též zbarvené do zlata. Náhrdelníky, náušnice, náramky.

Zdroje: www.orsay.net.pl

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, kabelky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu