PUMA oznamuje spolupráci se Solange Knowles

PUMA oznamuje spolupráci se Solange Knowles

4. prosince 2013, PUMA Girls of Blaze Disc, Puma, Puma tenisky, Solange, Solange Knowles, Beyoncé, tenisky Puma, Puma boty, botasky Puma

Sponzorované odkazy

Sportovní a lifestylová značka PUMA zahajuje spolupráci se Solange Knowles, zpěvačkou, hudební producentkou a modelkou. Solange, sestra světoznámé zpěvačky Beyoncé, se stala kreativní konzultantkou dámské lifestylové kolekce PUMA Girls of Blaze Disc. Díky své kreativitě a nadšení pro módu a design je sedmadvacetiletá Solange pro značku PUMA ideálním zdrojem inspirace.

Kolekce PUMA Girls of Blaze Disc, která bude na trh uvedena v únoru 2014, byla inspirována Brazílií, dějištěm Mistrovství světa ve fotbale 2014. Touto originální kolekcí plnou energie a barev Solange oslavuje brazilského ducha.

„Spolupráce se značkou PUMA mi umožnila vyjádřit moji lásku nejen k designu, ale obecně ke kreativním nápadům a jejich realizaci za podpory úžasně talentovaného týmu. Spolupráci s PUMA týmem a s některými z mých oblíbených začínajících umělců, fotografů a grafických designérů na této speciální kolekci jsem si opravdu užila. Výsledkem je kolekce, která oslavuje přístup a filozofii společnou mně i značce PUMA,“ říká ke spolupráci Solange Knowles.

Kolekce PUMA Disc Blaze byla představena v roce 1992 jako první běžecká kolekce bot bez tkaniček. Solange tento skvělý nápad obohacuje o lifestylový rozměr inspirovaný streetstylem a čistými liniemi. Díky Solange a její kolekci Girls of Blaze Disc tak bude tento model na trhu vůbec poprvé i v dámském provedení.

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu