Jde to i levně! / Dámské zimní kabáty do 1500 Kč

Jde to i levně! / Dámské zimní kabáty do 1500 Kč

5. prosince 2013, dámské zimní kabáty levně, levné kabáty, kabáty ve slevě, slevy zima 2013, kabáty, dámské kabáty, zimní kabáty, Bershka, Reserved, Pull&Bear

Sponzorované odkazy

Máte pocit, že se ceny kabátů nyní pohybují tak vysoko, že nemá cenu si je před povánočními výprodeji kupovat? Nemusí to být vůbec pravda! Při troše hledání a trpělivosti se dají najít krásné, účelné a stylové kabáty za příznivou cenu už teď. I v dnešních dnech už některé značky spustily slevy, a tak se ceny kabátů krásně vejdou i do 1500 Kč. Abychom vám v hektickém předvánočním období ušetřili trochu času, porozhlédli jsme se po kabátech za příznivé ceny za vás.

Zaskočte k Bershce!

Vaše první zastávka při cestě za stylovým a levným kabátem může být u španělské značky Bershka. K dostání je zde trendy žíhaný černo-bílý kabát bez viditelného zapínání, což působí velmi elegantně. Nosit jej můžete za 1499 Kč. Kromě něj tu pak najdeme klasický a nestárnoucí černý a bílý jednořadý kabát za skvělých 1299 Kč.

Stylově u Reservedu

Trendy a dostupnými kabáty vás potěší i značky Reserved. Setkáte se zde s vysoce módním kabátem s koženými rukávy za 1199 Kč, za tu samou cenu pořídíte i kabát v barvě velbloudí srsti s odnímatelnou podšívkou. Využít můžete i skvěle akce na jednořadé kabáty v béžové a černé, které jsou nyní k dostání za neuvěřitelných 699 Kč.

Pull&Bear nezklame!

Neuvěřitelná nadílka kabátků za skvělé ceny na vás čeká u Pull&Bear. Za 1299 Kč tu seženete stylový duffle coat v tmavě modré barvě, o sto korun víc vás pak bude stát trendy kostkovaný kabát. Za velmi příjemných 999 Kč pak můžete mít jednoduchý dvouřadý kabát v šedé, černé nebo vínové. A za 1399 Kč je tu i nádherný smetanový kabátek s umělou kožešinkou a odepínacími koženými rukávy. Snadno z něj tak uděláte vestu pro teplejší období.

Jak tedy můžete vidět, i za poměrně nízké ceny se dá udělat velká paráda. Stačí jen umět hledat a mít štěstí, aby váš vysněný kabát nebyl zrovna vyprodaný.

Zdroje: www.bershka.com, www.reserved.com, www.pullandbear.com, Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu