Milujeme party! – Stradivarius party kolekce

Milujeme party! – Stradivarius party kolekce

7. prosince 2013, party kolekce, Stradivarius, psaníčka, dámské šaty, mini šaty, malé černí, černé šaty, flitry, jacquard, sukně, šortky, plesová sezóna, boty na ples, boty na podpatku

Sponzorované odkazy

Všude to svítí, bliká a hýří radostí. Ano, party sezóna je už tady. Co nevidět jsou tady Vánoce a většinou první party, která nás na zimu čeká je party předvánoční. Každý chce vypadat šik a trochu k světu, takže si módní značky daly na svých party kolekcích dosti záležet. Ani značka Stradivarius není výjimkou.

Nesmějí chybět malé černé. Neustále se opakující ale přesto neomrzující. Sexy mini černé šatičky jsou hitem party sezóny a každá z nás je prostě musí mít. Stradivarius si s jejich navrhováním pohrál. Nalezneme elegantní krajkové šaty s dlouhým rukávem, které se hodí i na komorní ples, ale také odvážné mini šaty s flitry a odhalenými zády. Velice drsně a vyzývavě vypadají také šaty ze syntetické kůže. Roztomilým kouskem jsou pak černé šatičky se sukní z ptačích pírek.

Občas není nálada na šaty. Někdy si chceme s vytvářením našeho outfitu víc pohrát. Zvolíme tedy topy se sukněmi. Party topy, trička, halenky a ty značka Stradivarius připravila s pečlivostí a pílí. Konečně už nebudeme už jen zahaleni do černé barvy. Topy se barví do béžové či bílé v doplnění s party barvou číslo dvě a to se zlatou.

Sukýnky Stradivarius jsou spíše roztomilé nežli sexy. Ptačí pírka a jacquard motiv budou těmi, co se často objevují. Důležité je poznamenat také to, že nejen sukně, ale také šortky si budou na party vyjímat. To ví i Stradivarius, a proto jeden kousek šortek s flitry do své kolekce také zařadil.

A nesmí se zapomenout ani na boty, se kterými je věčný kříž. Hledáme ty, které nám budou pohodlné, budou ladit s outfitem a budou sexy. Stradivarius nabízí, jak sandálky a boty na podpatku, tak i lehké balerínky. Jediné dvě barvy, které u bot Stradivarius hrají prim, jsou černá a zlatá. Jen nepatrně se zde občas mihne zářivá stříbrná.

V poslední řadě, abychom měli outfit kompletní, jsou tu kabelky nebo spíše party psaníčka, která jsou však u Stradivarius pokaždé opatřena řemínkem/páskem. Výborná věc, když nás omrzí nosit psaníčko pouze v ruce. S psaníčky je to tu stejné jako u bot. Tyto dva kousky spolu vždy souvisely a souviset budou. Ve většině případech je ladíme dohromady. Stradivarius to za nás ve své party kolekci převzal. Stačí si jen vybrat, zaplatit a jít.

Zdroje: www.stradivarius.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, kabelky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu