Výběrový trh Boutique Market poprvé nabídne exkluzivní dárky

Výběrový trh Boutique Market poprvé nabídne exkluzivní dárky

5. prosince 2013, Boutique Market, Holešovice Market, Nové Trhy, Fashion Market

Sponzorované odkazy

První výběrový trh Boutique Market zaplní o třech adventních sobotách halu Pražské tržnice v Holešovicích. Ve dnech 7., 14. a 21. prosince se na jednom místě shromáždí výběr toho nejlepšího zboží a stane se tak vhodným místem pro nákup jedinečných dárků v příjemném prostředí. Specializovaná nabídka produktů se zaměřuje na vysoce kvalitní produkty od vína, kávy, čokolády a dalších delikates po módu, umění, design nebo například knihy.

Boutique Market je akce vhodná nejen pro celou rodinu, ale všechny, kdo chtějí potěšit sebe a své blízké. Vytápěná, nekuřácká a dekoracemi vyzdobená hala se zaplní exkluzivními dárky pocházejících od pečlivě vybíraných výrobců s důrazem na kvalitu, malou produkci a tradiční zpracování. Například značka Chocomaze nabídne variace kvalitních čokolád. Netradiční a přitom praktické oblečení pro děti představí značka KIDOO. Dámy se mohou těšit na autorské návrhy kloboučků značky Skorpilová, které jsou vyráběny technikou mokrého plstění vlny. Originalitu a neotřelý vkus předvede BeWooden vyrábějící výjimečné doplňky ze dřeva. Lahodnou Fair Trade kávu vám nabídne Mamacoffee a vášeň francouzských vín i delikates přinese La Cave d’Adrien.

Vstup na Boutique Market je zdarma a bez bariér. Pro děti bude připraven dětský koutek. K dispozici bude také občerstvení, šatna, přebalovací koutek a hlídaná kočárkárna. Na místě zazní živá hudba francouzského DJ S-BisH (lounge/chillou­t/worldmusic) a večer zahraje Animal Print z Mexika. Pro zájemce o vlastní sítotiskový tisk na textil si mohou vlastnoručně potisknout i vlastní oděvy ve workshopu sítotiskového studia Kredenc. Na každém trhu najdete jiné prodejce i program, proto doporučujeme navštívit všechny tři soboty. Těšíme se na Vás.

Boutique Market je součástí projektu Nové trhy.
http://www.novetrhy.cz/…ique-market/
https://www.facebook.com/novetrhy
 https://www.facebook.com/…23138760973/

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, Hala č. 7, Bubenské nábř. 306/13

Otevírací doba:
7. 12. 2013 – 10h až 21h
14. 12. 2013 – 10h až 21h
21. 12. 2013 – 10h až 21h

Seznam prodejců na prvním Boutique Marketu v sobotu 7. 12. 2013

Anna Janská, Ateliér Zlatá Ručička, badge.cz, Bamboo, Catalina.cz, Česká bio móda, Cidrerie, Design for kids, Dobrunda – ateliér, fragil, HEMPOINT s.r.o. , Indiva, Jana Kubálková – JOAN ATELIER, Katchi, Kidoo, Laboka, Las Adelitas, Lovemusic, Lubor Baum, Marienberg, meetea.cz, Morrows s.r.o., Mountain Rose, pana design, Pavla Vitáková, Perli! by Klara, Plavecká Polévka, PROOKO, RITORE , Sítotisková dílna Kredenc, Two Little Spoons, Upekla, Winehouse.cz, www.SatySukne.cz Radka Kudrnová, Zlatá Padesátá, ZOOT

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu