Pánská móda pro jaro 2014 podle značky Hugo Boss!

Pánská móda pro jaro 2014 podle značky Hugo Boss!

7. prosince 2013, Hugo Boss, pánské oblečení, značkové oblečení, Boss, Hugo, Boss Orange, Boss Green, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Při vyslovení jména Hugo Boss si spousta z nás představí skvěle padnoucí obleky podle posledního diktátu módy. Nejinak je tomu i u pánské kolekce této značky pro jaro 2014. Hugo Boss však nabízí mnohem víc, než jen obleky. Přesvědčte se sami!

Kolekce BOSS jaro 2014

Hlavním tématem pánské kolekce BOSS pro jaro 2014 je moderní safari. Z oblečení má dýchat vůně dobrodružství, ale i luxus a půvab. Značka Hugo Boss se v této kolekci vydala napříč Afrikou – od barevného pobřeží Keni přes písky Savany až po moderní metropole Jižní Afriky. Základem kolekce se tak staly nepostradatelné klobouky, chinos kalhoty a pestrobarevná saka.

Kolekce HUGO jaro 2014

Hrdinou pánské kolekce HUGO pro jaro 2014 je městský rebel. Kolekce ukazuje všechny potenciály moderního stylu. Podle Huga Bosse jsou definicí inovativní módy střihy, barevná paleta a funkčnost oblečení. Krátké trenčkoty, kalhoty k obleku s elastickým pasem a neobvyklé kombinace typu černého saka s modrými šortkami. Kloubí se zde městský a sportovní styl a touto kolekcí onen městský rebel ožívá.

Kolekce BOSS Orange jaro 2014

Tuto kolekci zasadili návrháři do prostředí hudebního festivalu. Pestré potisky se tu pak setkávají s klasickými ležérními kousky, móda ze světoznámých festivalů jako Coachella nebo Glastonbury je přenesena do městských ulic. Oblečení tak získalo potřebnou energii, a přitom ani nemusí vyhrávat divokými barvami.

Kolekce BOSS Green jaro 2014

Pohodlí a dokonalý tvar – to jsou hlavní rysy kolekce Green. Úzké kalhoty jsou inspirovány kalhotami na běhání, ale přesto si zachovávají potřebnou eleganci. Bonusem ke všem kouskům kolekce je pak jejich funkčnost. Překvapí materiál odpuzující vodu nebo integrovaná ochrana před UV. I tato moderní technika pronikla do stylového oblečení, které využijete nejen při hraní golfu, ale i mnoha jiných volnočasových činnostech.

Zdroj: TZ Hugo Boss

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu