Zimní bundy s kapucí aneb jak se v zimě zahřát

Zimní bundy s kapucí aneb jak se v zimě zahřát

8. prosince 2013, zimní bundy, dámské zimní bundy, teplé zimní bundy, bundy zima 2013, bundy zima 2014, dámské bunda, zimní bunda, bunda s kaucí, parker, kabát, party sezóna, plesová sezóna, zima 2013, bomber

Sponzorované odkazy

Zimní bundy jsou v tomto období samozřejmostí, ale je neskutečné množství střihů, délek, barev, módních značek a dalších parametrů, ze kterých lze vybírat. Pokud snášíte zimu stejně tak špatně jako já, tak bude zapotřebí dámské zimní bundy, která je opatřená kapucí. Je obecně známo, že hlavou uniká nejvíce našeho tělesného tepla a kapuce na bundě tomu zabraňuje. Má také další výhody a to například to, že když někomu nesluší čepice, tak ji hravě nahradí. Je také na zimní bundě úžasným doplňkem. Některé módní značky z ní dokáží udělat samostatný módní kousek. Už dlouhá léta jsou in kapuce zkrášlené po obvodu o kožešinu a je tomu tak i letos v zimě 2013. Většina kapucí kožešinu má a vychloubá se s ní. Působí roztomile a zahřívá nejen na pohled.

Snad tou nejteplejší možností dámské zimní bundy je péřová bunda. Materiál vystlaný peřím je dokonale odolný vůči zimě. V této sezóně budou péřovky trendy a vyhledávané. A to hlavně s kapucí! Tento typ bundy se například skvěle hodí na hory. Pokud se někdo z vás chystá o zimních či jarních prázdninách lyžovat, tak péřová bundy s kapucí je podle mého názoru jasnou volbou. Její vystlání peřím také dokonale tlumí nárazy. Je tedy in, zahřeje vás a navíc ochrání. Málokterá zimní bunda má všechny tyto tři přednosti.

Pokud budeme rozdělovat zimní bundy podle délky, tak začneme u těch nejkratších, které jsou sice nejvíce sexy, ale v některých případech také dosti nepraktické. Jestliže nemáme pod bundou dlouhý svetřík, tak se nám při předklonu vytáhne až do půli zad a naše nešťastné ledviny trpí a my pak později kvůli nim také. Mnoho krátkých bund je ale například sportovního ražení, tedy skvělé na zimní sporty. Také trendy bundy zvané bomber dosahují jen krátké délky. A poté, jestli jste ještě nezaznamenali, budou tuto zimní sezónu 2013 velmi in bundy kožíškové a všemožně příjemné na omak, které se též drží kratšího střihu.

Mezi krátkou zimní bundou a dlouhým kabátem je parker – bunda, která dosahuje délky do poloviny hýždí i o trošku níže. Velice oblíbený střih bundy bývá také často doplněn o kapuci, která ještě více dodá na dokonalém vzhledu tohoto módního kousku.

A nakonec delší kabátky. Skvělé při společenských akcích. Máme tu party a plesovou sezónu, kdy na sebe oblékáme sexy mini šaty, které si prostě žádají delší kabáty. A nejen šaty. Delší kabáty letos pofrčí a dodají vám na eleganci v každém momentě. Pokud máte například zaměstnání, kde je konzervativní oblečení samozřejmostí, dlouhý kabát oceníte určitě.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu