Značka Pimkie vás v zimní kolekci 2013 oblékne do školy i na večírek

Značka Pimkie vás v zimní kolekci 2013 oblékne do školy i na večírek

16. prosince 2013, Pimkie, dámské oblečení, trendy oblečení, zima 2013, zimní kolekce, zimní oblečení, party oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy

Oblíbená, i když u nás stále ještě méně známá značka Pimkie, nevznikla nikde jinde, než v zemi módě zasvěcené, Francii. Pimkie se orientuje na mladé zákaznice ve věku 15–25 let, které se rády oblékají do současných trendů, ale nechtějí za módu vynaložit vysoké sumy. Oblečení této značky je cenově dostupné, ale stále stylové a kvalitní. Pimkie vás navíc oblékne pro každou příležitost od hlavy až k patě. Najdeme zde party šaty, elegantní kousky, ale i street módu a volnočasové oblečení. Neošidí vás ani o doplňky, jako kabelky, boty a další nezbytnosti. Dnes vám představíme zimní kolekci Pimkie pro rok 2013.

Značka Pimkie počítá se všemi možnými aktivitami, které nás v zimě potkají. Potřebujeme se nejen teple obléci do školy či do práce, ale čeká nás i nějaký ten večírek, ve kterém chceme zazářit v krásných a sexy šatech.

Část kolekce tak tvoří oblečení pro všední den. Stylové svetry jsou stvořeny podle poslední módy – obsahují barokní potisky, zajímavé zlaté aplikace na ramenou nebo trendy černo-bílé žíhání. Chybět nemohou ani over-size svetry, které si perfektně rozumí s úzkými kalhotami.

Značka Pimkie také do své kolekce zima 2013 zařadila tuto sezónu velmi oblíbené kostky, a použila je například na černo-červený kabát se zapínáním na zip a koženými detaily. Dále si Pimkie oblíbilo šortky a pokud se jich ani vy nechcete v chladnějším období vzdát, můžete se tu poohlédnout po krajkových šortkách, nebo kostkovaných kraťáscích. Doplnit je stačí černými punčochami.

Z elegantnějších kousků musím zmínit nádherně jednoduchý černý kalhotový kostýmek, který působí velmi svůdným dojmem. Na party se také skvěle hodí černé šaty se sukní do „áčka“, které stačí po vzoru modelky doplnit jen barevným psaníčkem a zlatým náramkem. Skvělou volbou budou i šortky poseté bronzovými flitry, třpytivé šaty či zlatá sukně.

Zdroj: www.pimkie.fr

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu