Party kabelky – vánoční párty v plném proudu

Party kabelky – vánoční párty v plném proudu

11. prosince 2013, kabelka na párty, párty psaníčka, asos psaníčka, kabelka s třásněmi, maxi psaníčka

Sponzorované odkazy

Vánoční čas má své jedinečné kouzlo v pořádání večírků, setkání s přáteli i konání firemních akcích. Dámský šatník tak rok co rok může pookřát novým párty kouskem v podobě černých „koktejlek,“ úzkých pouzdrových sukní nebo desénových společenských kalhot. Výběr oblečení vhodného na večírky je neuvěřitelné množství, a tak najít ten správný nebývá velký problém. Ale co doplňky? Špatně zvolené boty nebo kabelka mohou zcela pohřbít zdánlivě vydařený model. Jaká jsou letos trendy párty psaníčka?

Maxi psaníčka

Mezi must-have kousky se letos víc než v předchozích sezónách řadí maxi psaníčka. A když maxi tak opravdu se vším všudy. Někdy mohou působit až neúměrně velké a je třeba zvážit danou událost a samotný typ psaníčka. Na příklad maxi psaníčko se hodí perfektně k úzkým slim kalhotám, topu a vysokým podpatkům. To je poměrně jednoduchý outfit na jakoukoliv příležitost. Může mít i více sportovní ráz, což oceníme při praktičnosti využití. Maxi psaníčko je totiž v mnoha případech jen přeložená velká kabelka.

Maxi psaníčka se nosí v ruce, nikoliv na rameni. Sice některé z nich popruh mají, ale k společenským šatům není takto velká kabelka přes rameno vhodná. Ovšem i maxi psaníčko může být přijatelných velikostních rozměrů. A tak pokud vyrážíte na nějaký ples ve velké róbě, zvolte raději menší typ psaníčka.

Trendy psaníčka na večírky

Flitry, neony, cvočky, zipy a třásně. Psaníčka jsou letos zdobená, výrazná, ač tvarem jednoduchá. Velké oblibě se těší plochá psaníčka obdélníkového tvaru, která je možné sehnat v různých materiálech a barevných zpracováních.

Třásně se pomalu také vracejí do módy. Už tuto sezónu jsme se mohli setkat s kabelkami zdobenými dlouhými třásněmi (měl na příklad Baťa nebo Reserved) a v jarní sezóně tento trend přetrvá. A tak proč nevyzkoušet psaníčko s třásněmi. Může se dobře hodit na lehce neformální párty.

Můj fashion tip v případě psaníček spadá zcela jednoznačně na plastové psaníčko (prodává Asos). Originální prvek, nápaditý a vkusný – říkám si, že to budu muset vyzkoušet.

Zmínila jsem sice jako první maxi psaníčka, ale to neznamená, že i menší formáty kabelek nemůžete nosit. Ať se módní trendy ubírají jakýmkoliv směrem, myslím, že malá psaníčka a kabelky z módních pultů nikdy nezmizí. Doba přeje extrémům, nosí se maxi psaníčka a zároveň také psaníčka velmi malá pouze do ruky.

Zdroj: www.asos.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii doplňky a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu