Originální dárky pro děti Pop out

Originální dárky pro děti Pop out

12. prosince 2013, vánoční dárky pro děti, vánoční dárky 2013, vánoce 2013, vánoční dárky inspirace, vánoční dárky, dárky pro děti, dárky Pop out, hračky pro děti, knížky pro děti

Sponzorované odkazy

Dárky pro děti nebo pro dospělé? Při prohlídce dětských dárků z nabídky storu Pop out má pocit, jako když bych se dívala na Simpsonovi. Seriál, který se tváří jako dětský, ale je mnohem vhodnější pro dospělé. Únava z klasických hračkářství přeplněných plyšáky, kouzelnými panenkami, které umí víc, než běžné miminko a levnými autíčky „made in china“ už možná i vás dohnala k hledání nových zdrojů vánočních dárků pro děti.

Je pravda, že vždy by se měl pod stromečkem objevit alespoň jeden z dárků, které si dítě přálo. Dále promýšlíme dárky přínosné pro manuální zručnost, vzdělávání se či logické myšlení. Nechybí samozřejmě „mazlící“ dárky v podobě plyšáků. Každé dítě je jedinečná osobnost, a pokud jej budeme dobře pozorovat, brzy zjistíme, jaký dárek by byl pro něj ten pravý.

Svět designu nezůstává skryt ani před dětským okem. Designéři dávají průchod fantazii a ve spojení s praktickou stránkou vymýšlí zajímavé předměty pro nejmenší. Přinášíme vám tipy na vánoční dárky přímo od designových studií i samotných designerů, které můžete zakoupit na stránce www.popout.cz.

Dřevěné a eco-friendly hračky

Hledáte hračky, které zabaví vaše dítko alespoň na nějakou přiměřenou dobu a zároveň jej budou zdokonalovat v motorice? Prohlédněte se dřevěné a eco-friendly hračky z Řecka. Hračky se skládají z několika dílů a ty je potřeba s patřičnou zručností pospojovat. Ze skládanky vznikne hračka, se kterou si dítě může i dále hrát.

.<>

Knížky z nakladatelství Edition Lidu

Čtete si s dětmi před spaním? Pak jistě každé vánoční svátky sháníte pod stromeček novou knížku pohádek. Umělci Ludmila a Sylvain Favardin využívají ve své tvorbě celou řadu uměleckých médií a jedním z jejich společných výtvorů je krásná kniha Pohádka na dobrou noc s bohatou ilustrací.

Navíc kniha vyšla jako česko-anglické vydání. Tak trochu dárek pro děti a tak trochu pro dospělé.

Když už jsme u těchto dospělácko-dětských dárků, podívejme se ještě na skvělý nápad PEXEZZLE. Tedy puzzle a pexeso v jednom. Na políčkách jsou vyobrazeny postavy z příběhu Následuj Bílého králíka.

Never grow up

Kdo vlastně řekl, že zdánlivě dětské dárky nemohou v sobě ukrývat dárky pro dospělé (nebo děti ve starším věku). Veselé nápady vznikají pod rukama ze španělského studia 24 Dientes. Snad každé dítě, v téměř každém věku, otravují věčné dotazy rodičů, zda jim jídlo chutnalo. Bavte se společně a nechte je vyjádřit pomocí palce na ubrousku.

Zdroj: www.popout.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii ostatní a vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu