Calzedonia zimní kolekce – skrytá barokní krása

Calzedonia zimní kolekce – skrytá barokní krása

14. prosince 2013, calzedonia, legínové kalhoty, originální legíny, trendy punčochy, nadkolenky

Sponzorované odkazy

Už vytahujete silonky a punčocháče? Chystáte pletené návleky a horlivě sháníte legínové kalhoty? Zimní čas je tu a kvalitní hřejivé legíny mohou mnohdy posloužit lépe než klasické džíny. I když silonky oblékneme spíše jako další vrstvu pod kalhoty, punčocháče splní svou hlaví roli zcela bez problémů. In jsou norské vzory, flitry i zlaté barokní motivy. Vydejme se do světa legínových kalhot a punčochového zboží, do zimního světa kouzelné značky Calzedonia.

Jak hledat nové nápady zrovna na punčochy, čím ozvláštnit klasické legíny a jak ozdobit legínové kalhoty. Studnice nápadů módních designérů značky Calzedonia je jak se zdá bezedná. Každou sezónu mne překvapí něčím jiným a pokaždé objevím něco, co se mi velmi líbí. Calzedonia kolekce zima 2013/2014 je tu.

Zlatá, baroko, třpytky = must-have!

Nová kolekce Calzedonia je plná skvělých kousků vhodných na párty. Vše, co jen jde, se třpytí a leskne. Setkáme se s výraznými zlatými legínami a s barokními motivy. Zdánlivý kýč se mění v módní trend. Zapomeňte na jednoduché legíny. Letos je musí zdobit alespoň krajka nebo cvočky. Takové legíny není třeba zařadit výhradně mezi párty kousky Vytvářejme kontrasty a hrajme si. Móda patří mezi krásy svobodného umění. Třpytivé legíny můžeme postavit do kontrastu s obyčejným trikem či pleteným svetrem.

Stejně tak i silonky a punčochy. Vzory jsou in a zaslouží si naši pozornost. Zpět se nám vracejí také podkolenky a nadkolenky. Ideálně pletené, dozdobené zajímavým motivem či detailem. Můžeme je nechat zcela vyniknout v nízké obuvi nebo na opak nechat koukat jen jejich část v botě vysoké.

V kurzu zůstávají legínové kalhoty, jejichž popularita narůstá sezónu od sezóny. Jsou pohodlné, vypadají perfektně, snadno se kombinují a ozvláštněny o trendy prvky jsou nesmírně chic.

Zdroj: www.calzedonia.it

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu