Tally Weijl Xmas Collection vánoční párty kolekce

Tally Weijl Xmas Collection vánoční párty kolekce

15. prosince 2013, Tally Weijl zima 2013, Tally Weijl Xmas, Tally Weijl párty kolekce

Sponzorované odkazy

Vánoční kolekce módních značek už se derou na prodejní pulty a předhání se v nabídce svých párty modelů. Vše, co se dá využít na večírky, ke štědrovečernímu stolu nebo na silvestrovskou párty. Tally Weijl je značka pro mladé a nespoutané rebelky, které se nebojí obléknout trendy výrazné oblečení. Copak asi nachystala v nové vánoční kolekci… je opravdu určená vyhrazené věkové skupině nebo si v ní může každý něco vybrat?

Když jsem nedávno proběhla obchodním domem kolem prodejny Tally Weijl, musela jsem se otočit a vrátit zpět. Uprostřed obchodu pyšně stála figurýna ve stříbrném overalu z flitrů. Natolik upoutala mou pozornost, že jsem vešla do obchodu a overal s keťáskovými nohavicemi si důkladně prohlédla. Přidala bych k němu bez ostychu kožich, kotníčkové boty a vyrazila na silvestrovskou párty. Ostatně overaly jsou v nabídce Párty kolekce Tally Weijl jedním ze stěžejních kusů oblečení.

Pro mne jsou naprosto excelentní lagíny zdobené cvočky – výrazné, nápadité a originální. I když na formální večírky nevyužitelné. Mezi další zdobící prvky patří flitry, další z trendů sezóny.

Decentnější z Xmas kolekce jsou šaty a topy dozdobené síťovinou. Některé působí provokativně, ale jiné naopak velmi něžně. Nechybí nabídka slim kalhot, přičemž přednost se dává výrazným barvou, případně nějakým defektem (na příklad záměrné protrhání).

Zlatá barva patří letos mezi věrnu kamarádku párty kolekcí snad všech značek. A nejen párty kolekcí. Zlaté detaily, prvky i celé zlaté plochy využili módní návrháři ve svých nápadech. Značka Tally Weijl s ohledem na módní trendy tuto barvu také do Xmas kolekce zařazuje.

Bez ohledu na zimu je kolekce plná vzdušných materiálů, které propůjčují svůj půvab průhledným košilím nebo detailům šatů. Sexy minisukně si notují s hutnými svetry a do kontrastů se dostávají i velmi elegantní kousky s kousky vhodnějšími pouze pro běžné nošení. Xmas kolekce Tally Wejl má své osobité kouzlo a přímo vybízí k návštěvě nejbližší párty.

Zdroj: www.tally-weijl.de

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu