7 perfektních dárků pro tvoji přítelkyni

7 perfektních dárků pro tvoji přítelkyni

17. prosince 2013, Vánoce 2013, vánoční dárky, dárek pro přítelkyni, parfém, spodní prádlo, víno, wellness pobyty, typy na dárky, šperky, kosmetika

Sponzorované odkazy

Všeobecně známá věc je to, že muži nechávají nákup jakýchkoli dárků na poslední chvíli. S těmi vánočními to je stejné. Nyní je tak akorát čas na to začít s vybíráním. Pokud potřebujete trochu pomoci a nevíte si rady, v následujících řádcích naleznete pár typů na dárky pro vaši přítelkyni.

Parfém

Navštivte prostě a jednoduše jakoukoli drogerii a buď se obslužte sami nebo požádejte prodavačky, aby vám ukázaly, jaké parfémy mají v nabídce. Radím vám, soustřeďte se na parfémy, které se v drogériích nacházejí za sklem či jsou opatřeny velkým čipem proti krádeži. Ostatně cena vám také napoví. Určitě nevybírejte parfémy druhořadé a trochu si nákup užijte. Vyzkoušejte si na tester papírkách, který z vystavených parfémů vám voní nejvíce a ten kupte. Přítelkyně to zajisté ocení, protože jste vybrali parfém, který voní vám, tudíž vám poté bude vonět i ona.

Spodní prádlo

I když existují skeptičky a skeptici, kteří tvrdí, že spodní prádlo není vhodný dar pro přítelkyni pod stromeček, tak si toho nevšímejte. Spodní prádlo zajisté mezi prvních top 10 patří. Stejně tak jako u parfému, tak i tady můžete ukázat, v čem by se vám přítelkyně asi tak líbila. Vybírejte podle sebe a ne podle ní. Ostatně, přeci jen je to trochu dárek i pro vás. Vy byste měl být ten, před kterým se bude ve spodním prádle předvádět a komu s ním bude dělat radost. Tento dárek má prostě mnoho výhod. Ukažte přítelkyni, že už jejich kalhotek s beruškami a medvídky máte dost, a že byste ji rád viděl v něčem více svůdnějším.

Šperky

Ve špercích se také nemůžete splést. Každá žena miluje šperky. Není jich prostě nikdy dost a to platí o náušnicích, prstýncích, náramcích i náhrdelnících. Pokud chcete znát typy na to, které šperky jsou momentálně v kurzu, které jsou trendy, tak vám poradím. Budou to maxi náhrdelníky, šperky s ostny a šperky ve zlaté barvě.

Kosmetika

Kosmetika je jedním z typů dárků, které zbožňuji. Jedná se o spotřební zboží, tudíž praktický dárek. Každá z žen udělá kosmetika radost. Rozhodně ale nevybírejte kosmetiku proti vráskám, celulitidě či mastné pleti. Vše má své meze a tímto byste těžko nějakou přítelkyni potěšili. Kupte univerzální kosmetiku jako jsou vonné oleje do koupele, voňavé tělové krémy, šampony + kondicionéry,… Nyní snad každý obchodní řetězec nabízí kosmetické sady/palety, které ze prvé vypadají dobře, obsahují vše potřebné a dobře se balí do vánočního papíru.

Víno

Pokud si rádi se svou přítelkyní sednete nad sklenici vína a to buď červeného, bílého či šumivého, tak by pro vás mohl být dobrý typ na dárek právě víno. V tomto případě můžete zajít do vinotéky a sáhnout hlouběji do peněženky. Drahé a luxusní víno vám bude s přítelkyní určitě dobře chutnat. Pokud se vám to bude zdát málo, tak dokupte sadu pěkných sklenic, stojánek na víno či speciální karafy na nalívání. Jako set bude dárek vypadat skutečně romanticky.

Romantické vánoční dárky

Toto platí na každou ženu v každém věku. Romantické dárečky v podobě hrnečku s vaší společnou fotkou či polštářku, trička, plyšáka, atd. Tyto sentimentální dárky vás muže možná neberou, ale my si s nimi užijeme. Pokud ne toto, tak alespoň dárky, které ukáží, jak nás milujete a jak vám na nás záleží. Všude by měly být srdíčka a láskyplná tématika. Až na sobě budeme mít tričko či řetízek se srdcem, pokaždé si na vás a vaší lásku vzpomeneme.

Vouchery

Všude na internetu se ,,válejí“ všelijaké nabídky wellness pobytů a romantických víkendů, tak proč toho nevyužít? Zaletět či zajet si společně do zimní Paříže, strávit víkend v horské chatě nebo ve vířivce ve čtyřhvězdičkovém hotelu? Žádná vám v tu chvíli neodolá a vy si budete moci dárek užít společně s ní.

Zdroje: www.parfume.com www.parfemy.cz www.krasa.cz www.luxusnipradlo.cz www.polyvore.com Brand X Pictures / Thinkstock

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu