Vánoční dárky: 6 perfektních dárků pro tvoji mamku

Vánoční dárky: 6 perfektních dárků pro tvoji mamku

19. prosince 2013, tipy na vánoční dárky, vánoce 2013, vánoční dárky pro ženy, vánoční dárky pro přítelkyni, vánoční dárky pro maminku, vánoční dárky inspirace, Vánoce, vánoční dárky, dárky, dárky pro mamku, dárky pro ženy

Sponzorované odkazy

Do Vánoc už moc času nezbývá a vy si pořád ještě lámete hlavu nad tím, co by pod stromečkem udělalo radost vaší mamince? Pokusíme se vám pomoci tento problém vyřešit a vykouzlit vaší mamce dárkem úsměv na tváři. Máme pro vás hned šest tipů na zajímavé dárky!

Župan nebo pyžamo

Zachumlat se s knížkou v křesle do hřejivého župánku, který navíc krásně vypadá, je příjemné nejen v zimě. Pro kvalitní župan se uplatnění najde vždy určitě i u vaší mamky. Podobně je tomu i u pyžama. Posoudit, zda maminka spíše ocení vtipné pyžamo se zvířátky či puntíky, nebo luxusní saténové, už musíte sami.

Doplňky do bytu

I když na míse, kterou si pamatujete už od dětství, určitě nic špatného není, zkuste mamku překvapit novým doplňkem do bytu. Může to být třeba zajímavá váza, zdobený tác, elegantní skleničky na víno nebo třeba klasické svíčky.

Šála

Krásná hedvábná nebo kašmírová šála nikdy žádnou ženu neurazí. Pokud máte strach, aby šála do maminčina šatníku zapadla, volte raději neutrálnější barvy, jako béžovou nebo černou.

<2>Peněženka

Spousta lidí obměňuje svou peněženku velmi nerada. Už jsme si na tu starou dávno zvykli, víme, kde co máme, a všechno se nám do ní pěkně vejde. Pak si už ani nevšimneme, že je kůže trošku odřená nebo zašlá. Když ale pod stromečkem objevíme peněženku zářící novotou, nejspíš do ní rádi všechno přestěhujeme.

Šperkovnice

Muži mi nejspíš dají za pravdu – při soužití s ženou si musíte zvyknout i na poházené náušnice a řetízky na nejrůznějších místech. Konec tomu můžete učinit pomocí šperkovnice či stojanu na šperky.

Parfém

Možná se nejedná o zrovna originální dárek, ale pokud znáte značku oblíbeného parfému vaší mamky, nebo si troufnete odhadnout, který by k ní seděl, určitě se jedná o skvělý dárek. Vsadit můžete na osvědčené a stále oblíbené parfémy, které se prodávají už delší dobu, jako třeba Chanel No. 5 nebo vyzkoušejte některou z novinek, například Roses de Chloé.

Zdroj: www.astratex.cz, www.parfemy.cz, www.forzieri,com, www.nabytek-forliving.cz, Medioimages / Photodisc / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii vánoční dárky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu