Party sukně a šortky, se kterými zazáříte

Party sukně a šortky, se kterými zazáříte

20. prosince 2013, midi sukně, party sukně a šortky, dámské sukně, dámské šortky, kolové sukně, pouzdrové sukně, party sezóna, zima 2013, H&M, Lindex, Tally Weijl, Bershka, Zara, mini sukně, flitry

Sponzorované odkazy

Prosinec bych označila za party měsíc roku. Ať už se jedná o party pořádané v souvislosti s Vánocemi nebo Silvestrem, bude zapotřebí se na tu parádu pořádně „vyfiknout“. Party kolekce má v tomto období na pultech obchodů každá módní značka. Nyní bude řeč speciálně jen o party sukních a šortkách, které jsou skutečně ,,vymazlené“.

Bershka

Začneme podle abecedy a jako první si vezmeme na paškál party sukně a šortky módní značky pro mladé Bershka. Jsou opravdu ojedinělé. Bershka na party sukních a šortkách ukázala, že se ničeho nebojí a vyšší móda jí není cizí. Naleznete zde model divoké kožené sukně v růžové barvě, mini pouzdrovou a ke všemu ještě chlupatou sukni, síťovaný materiál a hlavně flitry, které party sukním a šortkám letos vládnou. Flitry jsou prostě všude.

H&M

Další na seznamu je oblíbená módní značka H&M, která si na zimní sezónu 2013 též připravila pěkný výběr z party sukní a šortek. Možná výběr až příliš odvážný. Tak jako Bershka se ani H&M nebojí experimentovat a své party sukně zastřihla pěkně krátce. K zakoupení v obchodech budou, jak trendy pouzdrové sukně, tak i mini sukně kolové. Záleží jen na vás, k jaké příležitosti zrovna sukni potřebujete. Jestli se chystáte celý večer protančit s kamarády, nebo chcete na party zaujmout už dlouhodobě obdivovaného muže.

Lindex

I módní značka Lindex už je připravená pustit se do víru disko světel. Možná ne tak známá a oblíbená, což je podle mého názoru škoda, jelikož má co nabídnout. Omezenost výběru jen na party sukně není na škodu, protože se zde setkáváme s trochu jiným stylem, než s tím, na které jsme zvyklé. Lindex se soustředí na ženskost a chce zůstat v každém z případů kontroverzní. Takže zde nehledejte mini sukně, které stěží zakrývají váš zadeček. Nejdelším střihem zde budou možná tak midi sukně. Skvěle se hodící na slavnostní večeře, plesy a party ve vytříbené společnosti.

Tally Weijl

Dívčí značka Tally Weijl mě prostě nikdy nezklame. Pokud jste v poslední době zavítali do obchodů této značky, tak mi dáte za pravdu, že party sezóna už je tu. Všude se to třpytí a leskne. Z té záře mě dokonce i rozbolely oči. Nevšední střihy sukní v neonových barvách a pouzdrové sukně s celoplošným obrázkem, vás dostanou do kolen. A šortky? Nemám slov. To prostě chceš!

Zara

A trochu se uklidníme, protože přichází módní značka Zara, která se ráda drží při zemi. Z horské dráhy jménem Tally Weijl už jsme vystoupili a teď se půjdeme povozit na koníčcích. Zara stejně jako Lindex soustředí svojí nabídku jen na sukně. Výběr je ale o to mnohem větší. Různé střihy, délky a barvy zaujmou celou škálu žen od těch nejmladší až po nejstarší. V tom je klíč k úspěchu Zary. Oslovit, co největší počet svých zákaznic.

Zdroje: www.zara.com www.bershka.com www.hm.com www.tally-weijl.com www.lindex.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu