Poslední Boutique Market již tuto sobotu!

Poslední Boutique Market již tuto sobotu!

18. prosince 2013, Boutique Market, Nové Trhy, Holešovice

Sponzorované odkazy

Třetí a poslední díl výběrového trhu Boutique Market se uskuteční v sobotu 21. prosince, tradičně v hale č. 7 Pražské tržnice v Holešovicích. Poslední adventní sobota tak bude jedinečnou možností nakoupit originální dárky pro sebe a své blízké. Vytápěná, jindy opuštěná hala v Pražské tržnici se zaplní výběrem toho nejlepšího zboží a předvánoční atmosférou. Boutique Market je koncipován jako příjemná alternativa k vánočním nákupům pro celou rodinu.

Poslední předvánoční Boutique Market představí specializovanou nabídku produktů s důrazem na kvalitu a tradiční zpracování. Pečlivý výběr prodejců nabídne exkluzivní delikatesy, módní doplňky, design a další zboží, které lze označit slovem Boutique. Například originální šperky a bytové doplňky inspirované přírodou představí Pája Papaya. Lahodné severské ovoce plné vitamínů a antioxidantů v různých variantách nabídne značka BIOKIA. Značka DecenteBB přinese širokou nabídku ručně šitých obalů na knihy z luxusní bavlny a pestrými vzory. Ženskost a eleganci podtrhnou oděvy a módní doplňky Barbora. Značka Fragil nabídne oblíbené nákrčníky, módu pro děti a další oděvy s originálním potiskem. Papírnické potřeby s osobitým designem značky Mou potěší všechny milovníky ručního psaní a dopisů. Nebo ručně vyráběné misky, talíře, dekorace a další kuchyňské potřeby značky MM Keramika přinesou nejen jedinečné kousky, ale i radost do domácnosti.

Vstup na Boutique Market je zdarma a bez bariér. Pro děti bude připraven dětský koutek PANA – design pro děti. K dispozici bude také šatna, přebalovací koutek a hlídaná kočárkárna. Občerstvení nabídne bistro Plavecká Polévka a fair trade kavárna Mamacoffee. Na místě bude hrát živá hudba francouzského DJ S-BisH (lounge/chillou­t/worldmusic). Boutique Market je součástí projektu Nové trhy.

Místo konání: Holešovice, Pražská tržnice, Hala č. 7, Bubenské nábř. 306/13

Otevírací doba: 21. 12. 2013 – 10h až 21h

http://www.novetrhy.cz/…ique-market/
https://www.facebook.com/novetrhy
https://www.facebook.com/…23138760973/

Seznam prodejců na posledním Boutique Marketu v sobotu 21. 12. 2013

BIOKIA, Anna Janská, badge.cz, Bamboo, Barbora, BeWooden, Proof, Cidrerie, ČO-XO, Čokoládovna, DecenteBB, design empathy, fragil, HEMPOINT s.r.o., Indiva, Jana Kubálková – JOAN ATELIER, Katchi, Krejčovská Jana, Laboka, Lovemusic, Lubor Baum, Mamacoffee s.r.o., Marienberg, Martin Feri, MM Keramika, meetea.cz, MIHULLI, Michaela Gorcová, MonaRosa, Rita's, Mou, Pája Papaya, pana, Perli! by Klara, Plavecká Polévka, Plazmalab, PROOKO, PunkTura, qplusbodka, RITORE, Rose and Lips, SKOBA, Skorpilová, AdPerla, Two Little Spoon, V.Y.P. design, Winehouse.cz, www.SatySukne.cz Radka Kudrnová, a další.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu