Kolekce TOMORROW by Emma Lundquist pro Lindex

Kolekce TOMORROW by Emma Lundquist pro Lindex

20. prosince 2013, Lindex, Emma Lindquist pro Lindex, TOMORROW by Emma Lindquist, dámské oblečení, módní návrháři

Sponzorované odkazy

Poslední dobou se stává často, že i pro oblíbené a dostupné značky navrhují kolekce celebrity nebo světoví návrháři. Novou kolekci pro značku Lindex však navrhla Emma Lindquist, jejíž jméno vám nejspíš povědomé není. Tato dáma má však velký potenciál. Na Mercedes-Benz Fashion Week, jenž se letos konal ve Stockholmu, vyhrála návrhářské ocenění značky Lindex za nejlepší nápad a kolekci. Výhrou není jenom 50 000 švédských korun, ale i možnost navrhnout kolekci pro značku Lindex, kterou Emma samozřejmě využila.

„Je úžasné, že jsem dostala příležitost spolupracovat se společností Lindex. Letošní podzim je pro mě nabitý novými zážitky a zkušenostmi. Rozvinuli jsme několik návrhů z mé diplomové kolekce a přepracovali je pro výrobu. Se vším, co s tím souvisí. Je to obrovský rozdíl, navštívit továrny v Turecku a vidět dokončenou kolekci, když je člověk zvyklý dělat si všechno sám a ručně. Finální výsledek byl jednoduše úchvatný,“ říká Emma Lindquist.

Kolekce TOMORROW by Emma Lindquist sestává z deseti oděvů s různými potisky. Pixelové a grafické vzory a černo-bílé kombinace jsou základem této kolekce. Podle autorky, nadějné Emmy, je trojrozměrnost vzniklá překrýváním barev a kombinace potisků tím, co činí kolekci zajímavou a umožňuje jednotlivým kouskům se sladit.

Emma Lindquist dokazuje, jak jsou studenti módního návrhářství kreativní a originální. I s poměrně omezenou paletou barev, která obsahuje v podstatě jen bílou, černou a modrou, dokázala vytvořit opravdu neobyčejné modely. Nina Starcková, ředitelka designu značky Lindex, o mladých talentech říká: „Nepracují se stejnými kritérii jako etablované značky, mají v sobě neskutečnou porci svobody a mezi těmito studenty je neuvěřitelné množství úžasných talentů.“

Kousky z kolekce TOMORROW by Emma Lundquist si budete moci pořídit od 27. Ledna 2014 na stránkách www.lindex.com. Pokud neradi zapadáte v davu, tato kolekce bude pro vás to pravé!

Zdroj: www.lindex.com, TZ Lindex

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu