Kam na slevy ještě před Vánoci?

Kam na slevy ještě před Vánoci?

22. prosince 2013, Vánoce, slevy, sale, předvánoční slevy, Pull&Bear, Tally Weijl, Orsay, Terranova, plesová sezóna

Sponzorované odkazy

Mysleli jste si, že na slevy v obchodech si budete moci počkat až do té doby, než skončí Vánoce, nebo dokonce stávající rok? Omyl. Některé z obchodů už mají na oknech svých výloh nápisy typu: SALE 30%, 50%… A skutečně nelžou! Až o polovinu a více ceny jdou se zbožím dolů. To je nádhera a ještě ke všemu teď před Vánoci. Pokud ještě sháníte nějaký ten pěkný dárek a chcete ušetřit a třeba ještě ke všemu si koupit něco pěkného pro sebe, tak je ideální příležitost pro to, tyto obchody navštívit. Ale musíte si pospíšit, jelikož to nejlepší zboží jde na odbyt jako první, tak aby na vás nezbyly jen ,,hadry".

Co například módní značka Terranova? Líbí se? Její slevy jdou až k 60% a to se podle mého vyplatí. Zaplatit méně než polovinu počáteční ceny? Skvělé a navíc vám to udělá ohromnou radost. Vždy mě potěší, když něco nakoupím výhodněji. A navíc jsem obchod značky Terranova nedávno navštívila a výběr zlevněného zboží mohu ohodnotit na výbornou. Koupila jsem si sukni za pouhých 99,–Kč. Ale nejsou to jen sukně, které jsou ve slevě. Také kalhoty, trička, mikiny, svetry a tak dále. Určitě vás zaujmou zlevněné šaty, protože party sezóna stále jede. Počítejte ale s tím, že například zlevněné bundy jsou pouze a jen ty podzimní. Úplně vše vám Terranova levněji nedá.

Také Tally Weijl nabízí ve svých obchodech předvánoční slevy. Oblečení, doplňky a boty také nepatří všechny do zimní kolekce, ale například teplé svetry, které se dají ještě letošní zimu využít, tam naleznete. Krom nich také kalhoty a džíny. Všechny ženy také potěší skvělé kabelky, které se dají prostě nosit vždy a všude. Nepodléhají módním konvencím ani roční sezóně a pokud se o ně pečlivě staráte, tak mohou vydržet několik let.

A další mladistvá značka jako Tally Weijl je Pull&Bear, která mě možná svou nabídkou nadchla nejvíce. Bundy, svetříky, cardigany, trička, šaty a trendy tašky. Skvělé značky a žádné přebrané zboží. Pull&Bear se může pyšnit kvalitními kousky, které oslovuje mnoho žen i mužů.

I značka Orsay specializující se výhradně jen na dámskou módu má připravené předvánoční slevy. Dokonce tomu věnovala dost času a na oficiálních stránkách nalezneme pod odkazem SALE hromady skvělého zboží. Velice mě potěšily například zlevněné šátky, kterých není nikdy dost nebo krásné a elegantní šaty, které se dají při letošní plesové sezóně ještě využít. A to není zcela všechno!

Zdroje: www.pullandbear.com www.store.orsay.com www.tally-weijl.net www.terranovastyle.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu