Sněhule, které se nebudete stydět nosit

Sněhule, které se nebudete stydět nosit

25. prosince 2013, dámské zimní boty, stylové sněhule, sněhule, boty do sněhu, zimní boty, snow boots

Sponzorované odkazy

Zima se každým dnem blíží. S profukujícím chladem mezi okny vzpomínám, jak jsem v loňském roce marně hledala funkční boty, které mi pomohou brodit se v závějích. Nicméně požadavky jsem měla asi nastavené vysoko – módní look byl pro mne také důležitý. Jak sehnat sněhule, které se nebudu stydět nosit?

Sněhule Barts

Barts patří mezi módní značky, které zaznamenaly velmi zajímavý vývoj. Dnes populární značka zimních doplňků ukrývá ve svých začátcích kolekce letních šortek. Na celoevropském trhu si drží první příčky, zejména díky kvalitě svých produktů a stylovým designem. Zimní obuv by měla být funkční a sněhule vyrobené z kvalitních materiálů jsou jistě dobrou volbou. Jelikož se nacházíme v období večírků a nekonečných párty, mám pro vás úžasný tip na zlaté zimní sněhule. Co takhle vyrazit na silvestrovkou párty do hor pořádně připravené. Úzké lesklé legíny, zlaté sněhule a pro zachování trendy kontrastu pletený svetr se zlatou nití.

Dávno neplatí fakt, že sněhule jsou pouze trpěná praktická obuv, ideální pro seniory a pro děti. Módní návrháři se naopak rozhodli pozdvihnout jejich praktickou stránku, stránkou módní krásy. I když je pravda, že nejprve jsme odvážné sněhule na velmi vysoké gumové platformě vídali pouze na sjezdovkách nebo na pultech luxusních módních značek. Dnes se nebráníme sněhule obout na běžné nošení a užívat si jejich hřejivé pohodlí.

Gumáky do sněhu

Stále se držíme přetrvávajícího trendu nošení holínek. Jsou to vlastně se sněhulemi spřízněná dvojice. Pouze jedny jsou určeny do deště a druhé do sněhu. Proč je tedy nedát dohromady? Na prodejních pultech se objevují gumové sněhule, opravdu velmi připomínající holínky. Nicméně převládá využití kotníkového stylu. Ze známých značek jsou k dostání na příklad v prodejnách Crocs nebo Lacoste.

Když jsme u holínek, nesmíme zapomenout na světoznámou značku a výrobce holínek – Hunter. Ani jejich nabídka neuniká zimním sněhulím. Mne se líbí tyto červené – jsou jednoduché, přitom však výrazné a splňují potřebné funkce zimní obuvi.

A dáme si opět jeden tip na závěr. V rámci zachování slavnostního ducha doporučuji obhlédnout sněhule, které zdobí třpytky, zipy, cvočky či jakékoliv jiné dekorace.

Zdroj: www.asos.com, wwwpolyvore.com, herera_thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu