Party vysoké podpatky – Silvestr se blíží!

Party vysoké podpatky – Silvestr se blíží!

28. prosince 2013, párty podpatky, vysoké podpatky, boty na vysokém podpatku, lodičky na párty

Sponzorované odkazy

Tyto krasavice si často ukrýváme v temné části botníku, kde vyčkávají na svou oslavnou chvíli. Extra vysoké podpatky, které nesmí chybět na silvestrovském večírku (pokud jej tedy zrovna netrávíte pod širým nebem na horách). V tomto směru je k nám letos počasí shovívavé, a tak si můžeme dovolit lodičky na vysokém podpatku i otevřené kotníčkové boty. Přiznejme si, že z oslavy nás poveze taxík a několik minut se i v chladném počasí vydržet dá. Pro krásu jsme stále ochotné trpět – ano, jsme ženy a přejeme si být krásné. Vysoké podpatky, ať už s tím někdo souhlasí a někdo ne, zkrátka podtrhují siluetu a napomáhají k perfektnímu celkovému efektu. Tak které vyhrají?

Vybírám z nabídky běžně dostupných značek. Podíváme se tedy na prodejní regály značky Zara, zavítáme také k Baťovi a nevynecháme ani nabídku obuvi CCC.

Zara ukrývá v kolekci podzim/zima exkluzivní kousky. Boty na vysokém podpatku dosahují výrazného módního designu a ve většině z nich je možné i vcelku pohodlně chodit (ozkoušela jsem). Strávit v nich celý den by sice nejpříjemnější pro netrénovanou nohu nebylo, ale na večírky se hodí perfektně. Návrháři si opravdu perfektně pohrály s trendy, a tak nechybí zdobení v podobě zlatých spon, tkaniček, využití síťoviny… Obliba úzkého podpatku je tak silná, že v žádné kolekci nesmí chybět. Na druhou stranu trendy jsou trendy, proto Zara zařadila do výběru obuvi i ty se silným podpatkem.

CCC má v nabídce vždy boty na extrémně vysokém podpatku. Většinou se také setkáme s velkým výběrem barev, šířky podpatku a rozmanitými tvary špičky. I CCC si pohrává s volbou materiálů. Velkou výhodou je cenová dostupnost mnohých lodiček a nevýhodou fakt, že některé z modelů jsou poměrně nepohodlné.

A na závěr Baťa. Aktuální nabídka slibuje originální boty na vysokém podpatku za příjemně nízké ceny. Čas výprodejů je totiž tu a Baťa se slevami rozhodně neváhá.

Kotníčkové boty na podpatku v tradiční černé barvě jsou zdobené kamínky a na párty se skvěle hodí. Nebo raději zvolíte obuv, která má i v přední části vyvýšenou platformu? Stává se tak pochopitelně i pohodlnější.

Nezapomeňme na zlatou – kované špičky jsou stále velkým trendem.

Zdroj: www.bata.cz , www.ccc.eu , www.deichmann.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii obuv a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu