Nerezignujte na sukně ani v zimě!

Nerezignujte na sukně ani v zimě!

31. prosince 2013, teplé sukně, sukně, zima, dámské sukně, zimní sukně, pletené sukně, punčocháče, legíny, jacquard, aztécké vzory, legíny s flícem, teplé legíny

Sponzorované odkazy

Konec roku je sice tady, ale konec zima ještě zdaleka ne. Avšak i když si možná myslíte, že zima nám mnohé módní kousky odepírá, tak se mýlíte. Mám na mysli dámské sukně, které se hojně nosí především na jaře a v létě, možná ještě na začátku podzimu. Zima jim zas tak moc nepřeje. Nepříznivé chladné a mrazivé počasí. Občas se nám do něj nechce vyjít, ani když jsme nabalení do teplých kalhot, zimních bund a sněhulí, natož pak v sukních. Ale ani zima není nepřemožitelná a dá se nad ní vyzrát. Dámské sukně si můžeme užívat i teď!

Co říkáte například na pletené sukně? Jsou teplé a svou funkci zastávají na výbornou. Do zimy se hodí dokonale. Neztrácejí šmrnc a dají vyniknout vaší ženskosti. Navíc jsou v mnohých případech doplněné o trendy vzory. Užít si můžete aztécké, jacquard a jiné. Na sukně lze vyplést i nápisy či obrázky zvířat. Dámská sukně se soby přece jasně naznačuje, že se hodí jen a jen do zimy.

Další vychytávkou jsou pak teplé a tlusté punčocháče. Tady je už jedno, jakou sukni zvolíte. Sáhnout můžete i třeba po své oblíbené z dob léta nebo zdvojnásobit efekt tím, že si vezmete pletenou suknitlusté punčochy.

Každá si vybere. Teplé punčocháče nabízí neskutečné sumy možností. Je libo jednobarevné či raději vzorované punčocháče? Hladké či s pleteným dojmem? Všechny jsou na skladě.

Když ne punčocháče, tak třeba legíny. Známé, u žen čím dál tím více oblíbenější. I když se dají nosit samostatně jako náhrada kalhot, se sukněmi ladí také skvěle. Nožky bezpochybně zahřejí a vy si budete moci dámských sukní užívat i v zimě. Pokud se vám to zdá stále málo, jsou tu ještě legíny s flícem, které v mnohých případech zahřejí mnohem více, než kdejaké džíny či kalhoty.

Kalhoty se sukněmi? Možná pro někoho nepředstavitelná kombinace, ale je třeba vědět, že ta možnost tu je. Tento rok už přední módní značky toto spojení představily, ale do všeobecného vědomí se ještě nedostalo. Třeba letošní zima ledy prorazí a kalhoty+sukně se stanou boomem.

Dámským sukním v zimě mohou pomoci i jiné módní kousky než jen ty kalhotového typu. Například dlouhé kabáty, které zakrývají a v tom případě také zahřívají část nohou. K sukním se dokonale hodí a dodávají na eleganci. Stejně tak jako kozačky. Dosahují výšky ke kolenům a tím pádem se ujímají zakrytí dolní poloviny nohou. Je možné zkusit obojí nebo jen jednu z možností.

Zdroje: www.polyvore.com Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu