Co na sebe na Silvestra?

Co na sebe na Silvestra?

30. prosince 2013, párty oblečení, party dress, oblečení na silvestra, silvestrovská party

Sponzorované odkazy

Oslava příchodu nového roku si zasluhuje výborný kolektiv, dobré jídlo a pití, příjemné prostředí a samozřejmě také jedinečný outfit. Asi jako každý rok většina z nás beznadějně prohlíží skříně a neví, co si vybrat. Zajímají vás módní trendy? Jestli ano, už víte, že jsou letos trendy flitry, metalické oblečení, koženkové aplikace a krajka. A pánové? Ty mohou stále nosit designové košile. Je tedy velmi snadné dát dohromady skvělý silvestrovský mo­del.

Oblečení na párty pro ženy

Silvestrovský večer skýtá jedinečnou šanci obléct minišaty a to ne jen tak ledajaké. Využijte šance se blýsknout a zvolte minišaty pošité flitry. Vyrazit v nich můžete ideálně klubu či baru nebo i významnější společenskou akci.

Možná toužíte po něčem opravdu originálním. Jak se vám líbí peříčka? Šaty se jimi dají také ozdobit. Napadá mne tak myšlenka na zajímavé handmade šaty.

Pro mne jsou číslo jedna na silvestrovských večírcích šortky. Sezóna přeje kůži či imitaci kůže, pojďme vytvořit smyslný look s ležérním podtextem. Zdánlivě elegantní kusy oděvu se dají rafinovaně skombinovat se zcela odlišným kusem oděvu.

Mezi trendy kusy oblečení patří tento podzim a zimu rozhodně svetry. Nosí se s džínami, koženými sukýnkami i s chinos kalhotami.

Na párty nesmí chybět barvy jako je zlatá a stříbrná. Chic jsou zejména barokní motivy, proč je tedy nevyzkoušet právě na Silvestra.

Při výběru párty oblečení se v tomto článku držím trendů sezóny. Nesmazatelnou součástí večerních akcí se staly overaly. Přičemž poněkud opadl trend overalů se sníženým sedem a přednost se dává obepnutým overalům.

Oblečení na párty pro muže

Mužům slušní nesmírně košile. V rozmýšlení oblečení na Silvestra tím mají poměrně usnadněný výběr. Klasická černá košile ve slim střihu je sázkou na jistotu. K ní už můžete doladit klasické společenské kalhoty nebo džíny.

Nicméně párty v klubu si žádá větší odvahu. Co na příklad designové triko nebo triko, které má na sobě různé aplikace? I v pánské módě se setkáváme s využitím koženkových aplikací.

Zdroj: www.asos.com , www.zara.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu