Povánoční slevy - kam na ně?

Povánoční slevy - kam na ně?

30. prosince 2013, slevy oblečení, výprodeje oblečení, slevy zima 2013, slevy, výprodeje, povánoční slevy, povánoční výprodeje, oblečení, obuv, e-shopy

Sponzorované odkazy

Nedonesl vám Ježíšek vše, co jste si přály? Nebo jen s nákupy čekáte na tu nejvýhodnější dobu? Teď je ten pravý čas se na túru po obchodních domech vydat! Povánoční slevy jsou v plném proudu a většinou stojí opravdu za to. Jedinou nevýhodou je, že je zboží rychle vyprodáno a sehnat svou velikost se ne vždy povede, proto určitě neotálejte!

Oblečení

Svetr či zimní kabát ještě v novém roce jistě využijete, takže slevy na podzimní a zimní kolekce se velmi hodí. Ať zajdete kamkoliv, visačky křičící ‚sleva‘ tam na vás jistě čekají. Bershka nabízí slevy až k 50% na pánské i dámské oblečení. U H&M slevy započaly již před Vánoci a stále trvají. V Reservedu díky výprodeji nakoupíte kabáty již od 699 Kč, šaty už od 129 Kč! Na krásnou slevu 50% se můžete těšit i u značky Mango – večerní šaty od 499 Kč jsou určitě perfektní příležitostí, jak se levně připravit na plesovou sezónu.

Obuv

I kozačky ještě budeme nejspíš pár měsíců využívat, nebo se už můžeme dopředu díky výhodným slevám připravit na sezónu příští. Až 60% ušetříte v obchodech Baťa. S příjemnou slevou seženete nejen kozačky, ale kotníčkové boty, tenisky, domácí obuv nebo i tu outdoorovou. U CCC nabízejí sice trochu menší slevu 30%, ale za to na všechnu obuv i kabelky ze zimní kolekce! Sleva 50% na vás čeká i v obchodech Humanic.

E-shopy

Pokud nemáte náladu mačkat se v obchodech nabízejících povánoční slevy s dalšími lidmi a přehrabovat se v kupách zlevněného oblečení, využít můžete nejrůznějších e-shopů, které také výprodeje nabízejí. K nejoblíbenějším patří samozřejmě Asos.com. Se slevou 50% zde seženete vše od oblečení přes boty a kabelky až k zimním doplňkům nebo plavkám. Asos však určitě není jedinou možností, zkuste třeba dorothyperkins.com, kde se také setkáte s přehlednou nabídkou zboží, zasíláním do Čech a navíc s příjemnou slevou 50%.

Zdroje: www.asos.com, www.bata.com, www.ccc.eu, www.bershka.com, www.mango.com, Photodisc / Thinkstock

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu