Máte chuť na skvělé ceny? - Slevy oblečení Mango

Máte chuť na skvělé ceny? - Slevy oblečení Mango

1. ledna 2014, povánoční slevy, Mango, SALE, slevy, plesová sezóna, šaty, party sezóna, zimní bundy, dámské bundy, parker, péřové bundy, cardigany

Sponzorované odkazy

povánočními slevami se roztrhl pytel a nápis SALE má na výlohách snad každá z módních a obuvnických značek. Tyto povánoční slevy jsou mnohem vyšší než ty předvánoční a mnoho lidí je v této době bere útokem. Na to je zapotřebí myslet, jelikož ty nejlepší kousky mohou být už vyprodané. Jednou ze značek, která má na pultech svých obchodů připravené zlevněné zboží, je Mango. Sleva se dotkla veškerého sortimentu od oblečení, šperků až po módní doplňky. Výběr je obrovský.

To, co mě zaujalo na povánočních slevách Mango jako první, jsou šaty. Všechny, které byly navrženy pro letošní party sezónu o 50% levnější! Cena 249,–Kč za šaty nenechá žádnou z žen klidnou. A ještě ke všemu se dají využít. Plesová sezóna neskončila a všem party také není konec. Šaty to teprve rozjíždějí a vy můžete s nimi. Trendy flitry, malé černé nebo jakékoli, které se vám líbí. Mango má na skladě všechny.

Podle mého ta pravá zima teprve přijde, a proto se slevy v Mango hodí dokonale. Zimní bundy a kabáty o polovinu levnější se určitě vyplatí. Péřové, parkery či s kožíškem. Mango má ve své SALE kolekci skutečně krásné kousky zimních bund a kabátků. Věřte mi, těžko se jim odolává.

Oblíbené svetříky a cardigany zde také najdete za skvělé ceny. Ještě se dají tuto sezónu využít a nosit se i na jaře. Mango má v nabídce svetříky lehčí, propínací či velké huňaté. Za tyto ceny se vyplatí jich koupit hned několik. 199,– či 299,–Kč jsou přeci směšnými částkami za tak pěkné módní kousky.

Nadchly mě také kalhoty a džíny. Těch není prostě nikdy dost. Jedná se o celoročně nošené oblečení, a proto si jich, podle mého názoru, nedokážeme nikdy udělat pořádné zásoby. Mango má zlevněné jak klasické džíny v modré barvě, ale také tmavé černé či hnědé. Na plesovou sezónu se pak budou dát využít také společenské kalhoty. Nejen ony ale budou označeny visačkou SALE.

Mluvila jsem také o módních doplňcích. Ve slevě je také neskutečné množství dámských kabelek a tašek. Též doplněk, který se neomrzí a většinou nepodléhá módním trendům, pokud tedy není starý dvacet let a zrovna nezažívá comeback.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu