Buďte šik i na svahu! / Móda na lyže

Buďte šik i na svahu! / Móda na lyže

4. ledna 2014, oblečení na lyže, móda na lyže, oblečení na hory, zimní oblečení, funkční oblečení

Sponzorované odkazy

Zabalit si kufr na letní dovolenou vyžaduje vcelku jednoduchý základ – plavky, šortky a teplejší oděv, když by se náhodou ochladilo. Přichystat si ovšem věci na hory až tak jednoduché není. Potřebujeme funkční oblečení, které by splnilo alespoň určité módní požadavky. I na lyžích přeci chceme vypadat dobře. Spokojenost sama se sebou přináší spokojenost z lyžování i samotné dovolené, a proto je velmi důležité vybrat správné oblečení a vybavení na lyže.

Móda versus praktičnost

V běžných obchodech jen těžko naleznete propojení kvality s dobrým designem. Vše se odvíjí od vašeho přesvědčení, jak moc se lyžování chcete věnovat. Pokud jste jen „občasný“ lyžař, věřím, že nechcete věnovat nákupu zimního oblečení celou výplatu. Co takhle nalézt příjemný kompromis? Obchody zaměřené na sport a turistiku vyprodávají celoročně své zásoby a jistě se mezi nimi najde klasická funkční bunda či kalhoty. Navíc i ryze sportovní značky si patřičně hledí designu a módnosti. Na prodejních pultech už se běžně setkáme s oblečením na lyže ve výrazných barvách, případně s originálními motivy.

Trendy oblečení na lyže

Odrazíme se od několika hitů zimní sezóny. Letos se nosí jednoznačně sněhule na pořádné platformě. Zvolit můžete i sněhule zdobené dlouhými chlupy, jen se z nich hůře dostává sníh. Kožešina, kožešina a zase jen kožešina. Chcete –li na lyžích vypadat opravdu in, nezapomeňte na pořádnou kožešinovou kapuci.

Trendy jsou také úzké nohavice – dámy mohou zvolit speciální legíny a návleky.

Móda ne móda, funkční prádlo a nátělníky jsou základ. Vybavte se pořádnými lyžařskými podkolenkami, ono více vrstev nikdy neuškodí. V tomto případě zkuste na design zapomenout a soustředit se jen na funkčnost daného zboží.

Při volbě jednoduchého oblečení můžete jako kontrast zvolit výrazné doplňky – hůlky, lyžařské brýle nebo helmu. Letos jsou trendy rozmanité vzory od grafických náčrtů až po lehce dětské motivy srdíček, zvířat a tak dále.

Módě se meze nekladou ani na horách, ani na lyžích, ani na běžkách. Užíjte si své volno stylově.

Zdroj: www.adidas-shop.cz , www.queens.cz , www.gafski.cz

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu