Slevy a výprodeje: Zimní bundy a kabáty

Slevy a výprodeje: Zimní bundy a kabáty

7. ledna 2014, výprodej bundy, výprodej kabáty, slevy bundy, slevy kabáty, sleva oblečení

Sponzorované odkazy

Výprodeje a slevy jsou v plném proudu, ještě nedosáhly svého maximálního vrcholu, ale už teď jsou víc než lákavé. Co takhle novou bundu nebo kabát?

Kabát s koženými rukávy

Must-have kousek sezóny byl jednoznačně kabát s koženými rukávy nebo jinými aplikacemi. Jednoznačně přitom vede kombinace více materiálů a nemusí se jednat pouze o materiál kůže. Trendy jsou maxi kabáty, i vypasované trenčkoty. Krásné kousky zlevnili v prodejnách Zara. Doporučuji si prohlédnout tento dámský duffle coat vytvořený podle všech současných módních trendů.

Vsadit můžete i na kombinaci černé a béžové (hnědé) barvy. Na prodejních pultech také vídáme variantu khaki barvy a černé.

Můj tip je kabát vyhřívaný kožešinkou od značky Bershka.

Výprodej – bundy

Co byste dámy řekly na střihově vydařenou prošívanou bundu s velkým límcem. Příští sezónu se určitě ještě nosit budou, a tak jsou výprodejové ceny dobrou investicí, i když už jednu zimní bundu máte. Tuto designově jednoduchou bundu zakoupíte v prodejnách Zara.

Bundy postupně zlevňuje i „sesterská“ Bershka. Ve výprodeji jsou především jarní a podzimní bundičky, případně saka. Ceny ale klesly u hřejivějších bund, jako je na příklad parka.

V Bershce momentálně připadají slevy i na skvěle barevné pánské parky a bundy. Sice je nejspíš vaše polovička vytáhne až na jaře, ale uvidíte, s jakou radostí vyzkouší nový dárek.

A ještě jeden tip ze slev Bershka – šedý rovný kabát s nepatrnými detaily. Na první pohled decentní a nenápadný, na pohled druhý si jej zamilujete. Však oni ti naši muži také aslouží čas od času ocenit milým a praktickým dárkem.

Slevy jsou v plném proudu, a ač jsou kabáty a bundy aktuální, na paty jim šlape jarní kolekce. Tak nastupují do boje slevy a výprodeje. Počasí může být, jaké chce, bundy a kabáty jdou s cenami dolů. Můžete této šance využít k obnově šatníku a někdy i výrazně na daném kousku ušetřit.

Zdroje: www.pullandbear.com, www.bershka.com, www.zara.com, www, Thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu