Výprodej: Kozačky za akční ceny

Výprodej: Kozačky za akční ceny

9. ledna 2014, semišové kozačky, kožené kozačky, dámské kozačky slevy, zimní obuv slevy, zimní boty slevy, vysoké kozačky, l kozačky nad podpatku, kozačky na platformě, nízké kozačky, výprodej kozačky, slevy kozačky, výprodej Baťa, výprodej Deichmann

Sponzorované odkazy

Ceny kvalitních kožených kozaček sahají v nových kolekcích k několika tisícovým položkám. Většina žen jejich koupi v rámci cenové hodnoty velmi intenzivně zvažuje. Občas se spokojíme s lacinější náhražkou obuvi a vyčkáváme období povánočních slev. Letos se čekání navíc snášelo dobře, jelikož zatím nenastala extrémní zima, a tak nebylo pořádných zimních kozaček potřeba. Na druhou stranu, možná jste si ihned na začátku sezóny řekly, že zainventujete a koupíte si jedny kvalitní boty na celou zimu. Možná, že jste dokonce toužebně jedním okem pokukovali po luxusních kozačkách na vysokém podpatku a zvítězila praktická stránka věci. Tak či tak teď máte jedinečnou možnost doplnit botník a vysněný kousek. Výprodeje kozaček právě začaly.

Nahlédneme na slevy v známých řetězcích, jako je Baťa nebo Deichmann. Sice jsou některé typy kozaček pouze v limitovaných velikostech, ale i tak zůstává výběr poměrně velký.

Pohodlí zajistí kozačky na platformě. Jediné, na co si dejte při výběru pozor, je šířka boty v části kolem kotníku. Nevyhovující tvar může lehce z vaší nohy vykouzlit nevzhledné kopýtko. Hezky řešené jsou kozačky na platformě od značky Baťa. A jejich plus je pochopitelně také slevová cena.

Ve slevě se zde dají sehnat i krásné semišové kozačky na vysokém podpatku. Navíc semiš patří mezi trendy materiály sezóny.

Jako fashion typ doporučuji tyto extravagantní kozačky, které původně dosahovaly částky přes pět tisíc korun. Dnes jsou na ceně poloviční.

A v poloviční slevě jsou i lesklé černé kozačky značky Gabor (též k dostání v prodejnách Baťa).

Značka Deichmann zlevnila mnohé z kozaček pod tisíc korun. Staly se cenově dostupnou možností, pro menší módní výlet do obchodů. Na pultech objevíme kromě vysokých kozaček i kozačky nízké – dosahující pouze těsně nad kotníky.

Co vybereme z výprodeje obuvi Deichmann?

Zdroj: www.bata.cz . www.deichmann.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii kozačky a zimní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu