Pánské flanelové košile – to pravé do zimního počasí

Pánské flanelové košile – to pravé do zimního počasí

10. ledna 2014, flanelová košile, flannel shirt, pánská košile, trendy košile

Sponzorované odkazy

Možná jsme je s nelibostí nosili jako děti, možná jsme se do nich (my ženy) rády oblékaly po milostných nocích a snad je dnes všichni vyhledáváme s nečekanou radostí jako velký fabion trend – pánské flanelové košile jsou zpět a jsou trendy! Se vzorem tartanu i s netradičními motivy, patří mezi must-have kousky sezóny. Oceňme jejich praktičnost, hřejivé vlastnosti a módní podtext.

Je hned v počátcích článku troufalé přisuzovat pánské flanelové košile i ženám? Myslím, že ne. Velikosti S jsou nám velikostí přiměřené. S radostí je oblékáme k legínám i slim džínům. Ale tento článek je tentokrát pro pány, a tak se pojďme podívat, jaké flanelové košile jsou tuto zimu in.

Když oprášíte klasickou flanelovou košili po dědovi, zaručeně nemůžete vybočit z módních trendů. Kostkované flanelové košile patří mezi stálice, které sice někdy na chvíli zmizí z prodejních pultů, ale nikdy nevymizí beze zbytku. Hledejte však pro tuto sezónu originální kousky. Stačí detail, jako je na příklad náprsní kapsa nebo netradiční motiv a úspěch je zaručen.

Přivolávat zimu můžeme s flanelovou košilí posetou malými vločkami. Zdánlivě bizarní, ale velmi efektivní nápad.

Nepotrpíte si na velké výstřednosti? Co takhle záplaty na loktech. Nosí se na sakách i mikinách, tak proč ne na flanelové košili?

V jednoduchosti je krása! Zaručeně ano. Jednobarevné košile jsou stále k dostání ve všech možných materiálech a flanel je jedním z nich.

Co se k flanelové košili nosí? Není to žádná velká věda. Postačí vám jakékoliv džíny – klasické modré, černé nebo také šedé. Obujte kotníčkové boty s kožíškem, parku a můžete bez ostychu vyrazit do ulic.

Flanelové košile patří sice mezi módní trendy, nesoučasně zaručují pohodlí a především v zimním období příjemně zahřejí. Nevyžadují složitý styl a nosit je může téměř každý.

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu