Victoria's Secret plavky 2014

Victoria's Secret plavky 2014

16. ledna 2014, Victoria's Secret, Victoria Secret, Victoria's Secret plavky, Victoria's Secret plavky 2014, dámské plavky 2014, Candice Swanepoel

Sponzorované odkazy

Leden je měsícem plným očekávání. Začíná nová sezóna a módní značky odhalují své jarní kolekce. O jednom takovém očekávání už jsem nedávno mluvila, byla to jarní kolekce švédské značky H&M, která každoročně znásobí moji touhu po jaru. Nicméně tu hned nahradí, či spíše se k ní přidá touha po létu, jelikož od ledna je k dispozici i nová kolekce plavek Victoria's Secret, která v plavkách udává trendy pro všechny ostatní značky, a proto si ji nesmíme nechat ujít, pokud na toto léto plánujeme zakoupit nějaký ten nový kousek.

Už několikátou sezónu je hvězdou reklamní kampaně plavek Victoria's Secret úžásná Candice Swanepoel a jinak tomu není ani letos. Samotná Candice však tuto skutečnost nebere jako samozřejmost, ale jako poctu: "Je to pro mě nesmírná čest být vybrána pro obálku katalogu plavek VS. Focení plavek je mou nejoblíbenější činností jako VS Andílka a je úžasné vidět jak celá ta naše vynaložená práce dá vzniknout tak krásnému katalogu.“ Tentokrát tuto jihoafrickou rodačku můžeme na fotkách z katalogu následovat do luxusního a glamour městečka Sanit Tropez ve Francii. Kampaň a zároveň i celý katalog s Candice nafotil Russell James.

Ke kampani vzniklo i video, ve kterém vám kráska Candice Swanepoel a její neméně krásné kolegyně Alessandra Ambrosio a Gracie Carvalho odhalí své nejoblíbenější trendy z této kolekce.

A jak tedy plavky Victoria's Secret pro sezónu 2014 vypadají? Podle VS budou trendy následující: vykrojené části, krajkové detaily, sexy šněrování, spony, korálky, volány, zvířecí potisky a černo-bílá kombinace. Co se týče střihu, důraz je kladen na siluetu, proto také ty vykrojené části a díry, avšak VS překvapují také trochu vyššími pasy u kalhotek a naopak hlubšími výstřihy podprsenek, a rafinovanými bandeau podprsenkami ve stylu kratších bustierů. Jako vždy se dají plavky namixovat podle vašich chutí a vkusu nezávisle na velikosti nebo typu spodního a vrchního dílu

Kolekce je opět rozdělena na řady podle typu plavek na Beach Sexy, Gorgeous Sexy, Very Sexy, Forever Sexy atd.

zdroj: http://photos.prnewswire.com/…0106/NY41144, www.victoriassecret.com

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu