Flamingopark vás zve do Mexika

Flamingopark vás zve do Mexika

14. ledna 2014, flamingopark, Flamingopark e-shop, Flamingopark oblečení, Alfonsina y el mar

Sponzorované odkazy

Opět se nachýlil zimní čas určený k odpočinku, a tak v průběhu letošního ledna Flamingopark doprodává veškeré zboží z letošní kolekce i již zapomenuté „téměř retro kousky“ z minulých let, a to za polovinu původní ceny.

Poté koncem ledna tvůrci značky opouštějí své několikaleté útočiště ve Flamingo Design Boutique v Truhlářské 29, neb i plameňáci z Flamingoparku se rozhodli na chvíli zmizet do teplých krajů, aby se mohli později zase v plné síle vrátit s novou inspirací a originální módou pro Vás. Máte tedy jedinečnou možnost, získat ještě poslední tři týdny nějaký ten úlovek ve stylu plameňáků a vyzkoušet si ho přímo v butiku.

V této chvíli i nadále zůstávají aktivní v naší sesterské pobočce „Alfonsina y el mar“ v eco chic mexickém letovisku Tulum, kde působí majitelka značky a i další plameňáci tam v únoru na nějaký čas odlétají hledat nové náměty pro budoucnost Flamingoparku. Kdybyste byli v Mexiku na dovolené, stavte se tam…

„Alfonsina y el mar“ je eko&chic oděvní značka pro ženu svobodného ducha, a přesto moderní, která touží poznat chuť eko životního stylu nejen na pláži.

Veškeré produkty jsou eticky vyrobené z měkkých organických materiálů a děkujeme sázením stromů za každý produkt, který prodáme.

Náš mexický butik je vědomě postaven z recyklovaných materiálů, jako jsou např. dopravní palety, použité trubky a mrtvé dřevo z místních zdrojů a je zasazen přímo v džungli, a přitom jen pár metrů od karibsky tyrkysové pláže s bílým pískem…

Pro zvídavé přidáváme pár fotek a informací: www.facebook.com/…inayelmar.mx

Ale i plameňáci zůstávají s Vámi, od února 2014 si budete moci módu značky Flamingopark i nadále objednat na našem eshopu www.flamingopark.cz a následně od března budeme přítomni ve společném designovém prostoru, který se bude nově otevírat v ulici Karoliny Světlé 9 v centru Prahy. Těšíme se na Vás v posledních dnech obchodu v Truhlářské či při otevírací party nového butiku na jaře, o kterém Vás budeme včas informovat!

Autorem článku je Beáta B.. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu