Skinny jeans s vysokým pasem jsou současným trendem!

Skinny jeans s vysokým pasem jsou současným trendem!

19. ledna 2014, jeggings, skinny, jeans, úzké džíny, vysoký pas, high waist

Sponzorované odkazy

Přemýšlíte, čím ozvláštnit svůj outfit? Jaké džíny se nosí? Nebo jen toužíte zvýraznit svůj pas? Skinny džíny mají spoustu výhod a budou se nosit s vysokým pasem. Ukážeme vám jak!

Skinny džíny s vysokým pasem jsou perfektním basicovým prvkem do vaše šatníku. Hodí se skvěle k obyčejným jednobarevným trikům nebo košilím. Stačí přidat pár nápadnějších doplňků. Trika volte ve variantě crop topů (v délce nad pupík) nebo zastrkujte do kalhot. Také můžete na triku udělat uzel. Obojí vypadá skvěle. Nedbalá elegance se nosí a rozvernost všem sluší.

Další výhodou skinny džín s vysokým pasem je bezpochyby to, že skryjí kdejaký nedostatek. Odvedou pozornost od širších boků nebo vypouklého bříška a přitom zvýrazní váš pas. Úzký střih vám zeštíhlí a prodlouží nohy. Obujte ke skinny jeans lodičky na podpatku – vaše nohy budou opticky delší a štíhlejší.

Skinny jeans jsou také velmi populární mezi mladými lidmi a výborně se doplňují se sportovními prvky oblečení jako jsou baseballové bundy a mikiny, sportovní trika a dresy. Zkuste kombinovat navzájem tyto kousky oblečení. Získáte tak mnoho skvělých kombinací pro outfity pro všední dny, na procházku do města s kamarádkou. Obujte k nim podpatky ale klidně i pohodlné tenisky. Jestliže zvolíte tenisky, ohrňte nohavice nad kotníky podle posledních trendů.

Materiál skinny jeans s vysokým pasem je převážně strečový s příměsí bavlny. Proto jsou velmi pohodlné, neškrtí a nebrání vám v jakémkoliv pohybu. Někdy se tento typ strečových jeans označuje jako ‚jeggings‘, což vychází ze dvou anglických slov ‚jeans‘ a ‚leginggs‘ (legíny). Jsou totiž opravdu tak pohodlné jako legíny a přitom slušivé a trendy jako skinny jeans. Neváhejte a vyzkoušejte. Výhodou také je, že v chladnějších dnech vám alespoň nenachladnou ledviny. A máte dvě mouchy jednou ranou! Co víc si přát?

Zdroj: www.asos.com

Autorem článku je Tereza K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu