Pobřeží Kalifornie ožívá v jarní kolekci Levi's

Pobřeží Kalifornie ožívá v jarní kolekci Levi's

18. ledna 2014, jarní kolekce Levis, levis jaro 2014, trendy jaro 2014

Sponzorované odkazy

Kultovní značka Levi's prezentuje již v těchto dnech novou kolekci jaro 2014. Vrací se ke svým dávným kořenům a rozpracovává jednotlivé motivy do detailů. Vzniká unikátní synchron mezi starou a novou kolekcí „levisek“ a ano! Vrací se kárované westernové košile. Levis zná snad docela každý – dobře padnoucí jednoduché džíny, košile, trika klasického střihu, džínové bundy. Možná si říkáme, co ještě může taková značka nabídnout nového? Kolekci jaro 2014!

Nečeká nás žádná nuda. Věřte mi, já jsem u Levi's džínů začínala a prošla jsem si i ledajaké typy košilí. Nicméně po čase jsem se začala poněkud nudit. Kolekce pro jarní dny mne ovšem absolutně nadchla. Zpět jsou šedesátá léta a madárské košile. Znovu se setkáme s řadou White Tab a dočkáme se celkového oživení jednotlivých linií. Levi's dostává nový náboj, lépe řečeno znovu objevený náboj. Móda se vrací k inspiraci z minulosti a zároveň čerpá ze současného umění, designu i životního stylu. Jak na nás zapůsobí kalifornské pobřeží?

Jaro/léto 2014 ozdobí neony a pastelové barvy

Neony se ukázaly jako vděčný trend již během podzimní a zimní sezóny. Oblíbili jsme si je na svetrech, sukních i košilích. Levis v tomto trendu pokračuje, ale obrací se k nastávajícím hitům jarního období – k pastelovým barvám. Letos si budeme užívat tradičně letní bílé barvy víc, než jindy. Pastelově, zelená, oranžová či fialová barva prosvětlí pochmurné zimní dny, protože jarní kolekce všech značek se postupně hrnou na prodejní pulty.

Oblíbili jste si střihy tvarovacích džínů Levi’s® Revel i kolekce Levi’s® Commuter® ? Těšte se! Jarní kolekce je obohacena o další skvěle padnoucí modely.

Levis je nadčasová značka denimového oblečení, která po očku sleduje módní trendy a snaží se nabídnout svým zákazníkům moderní a pohodlné oblečení se značnou dávkou kreativity.

Zdroj: www.levi.com

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu