Louis Vuitton slaví Valentýna! / Valentýnská kolekce Louis Vuitton 2014

Louis Vuitton slaví Valentýna! / Valentýnská kolekce Louis Vuitton 2014

17. ledna 2014, Louis Vuitton, valentýnská kolekce, valentýnské dárky, luxusní dárky, luxusní doplňky, hodinky, luxusní hodinky, značkové hodinky, peněženka, značková peněženka

Sponzorované odkazy

Romantické nebo zamilované duše už možná nad valentýnskými dárky přemýšlí dávno, ale pokud se do těchto skupin neřadíte, nebo ve vás zakořenil odpor ke dni svatého Valentýna, můžete se v tomto článku alespoň pokochat precizností a krásou. Luxusní značka Louis Vuitton totiž svátek zamilovaných slaví, a při této příležitosti představila dva nové modely hodinek kolekce Tambour Monogram a také peněženku Zippy Coin v nové valentýnské barvě.

Hodinky Tambour Monogram

Hodinky patří k oblíbeným dárkům nejen na Valentýna, ale i k jiným nevšedním příležitostem. A pokud nesou monogram Louis Vuitton, jedná se o víc, než dárek. Do kolekce Tambour Monogram tak přibyly dva nové modely hodinek oděné do červené. Nechaly se svým motivem na ciferníku inspirovat kolekcí šperků Dentelle de Monogram, a ani samotný ciferník není jen tak ledajaký. Je perleťový a zdobí ho 11 diamantových indexů. Barevný pásek z kůže Vernis je pak zabarven do krásného a výrazného odstínu Pomme d’amour, ze kterého zamilovanost jen číší. Plastický rozměr pak hodinkám dodává ražený motiv Monogram. K zakoupení jsou v obchodech Louis Vuitton hned dvě varianty hodinek – 28 mm za cenu 75 000 Kč, nebo 33 mm za 78 000 Kč.

Peněženka Zippy Coin

Nového vzoru a barev se pak dočkaly i tři varianty malého koženého zboží: Pomme d’Amour, Rose Indien a Coral. Ani u této kolekce nemůže chybět tradiční vzor kvítku Monogram, typický symbol Louise Vuittona, oblékl však kousky z kolekce do nových, jak jinak než valentýnských barev, a získal i poněkud jiné uspořádání. Vzor působí roztomilým a dívčím dojmem a barvy jsou aplikovány tradiční metodou sítotisku. Nové varianty kožených doplňků se navíc dají skvěle kombinovat se stálou kolekcí kabelek Louis Vuitton. A na kolik peněženka nesoucí se na valentýnské vlně přijde? Pokud jste zatoužili ji darovat, připravte si 11 000 Kč.

Zdroj: TZ Louis Vuitton

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii doplňky, šperky a hodinky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu