Pro příjemné bydlení - A La Maison

Pro příjemné bydlení - A La Maison

21. ledna 2014, svíčky, lucerny, ubrusy, záclony, polštáře, Lene Bjeree, A La Maison, bytové doplňky, Valentýn, dárky, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Těm, co ještě neslyšeli o obchodu A La Maison, ho mile ráda představím a všem ostatním alespoň rozšířím jejich obzory. A La Maison je obchod, který se specializuje na prodej bytových doplňků. Nejedná se však jen o přikrášlení interiéru, ale také exteriéru. Nabídka je více než široká. Od všemožných interiérových doplňků po vůně a svíčky až k zahradnímu nábytku a dekoracím. Naleznete zde prostě vše potřebné. A kde? Prodejny se nacházejí ve dvou pražských nákupních centrech, a to v Palladiu a od srpna nově také na Chodově.

NOVÁ KOLEKCE LENE BJERRE JARO 2014

​Letos na jaře představuje A La Maison​ jarní kolekci dánské firmy Lene Bjeree. S citem designérů a smyslem pro detail vznikly nádherné dekorace, které rozjasní každý interiér i exteriér. V Dánsku mají rádi venkovní posezení, když je venku dlouho světlo a také teplo, proto v obchodech A La Maison naleznete všemožné venkovní lucerny a svícny.

K bytovým doplňkům patří také veškerá textilie, jako jsou polštáře, povlečení, ubrusy, závěsy a podobně a značka Lene Bjeree už od svého počátku pracovala s kvalitním textilním materiálem.

Novinkou pro jaro 2014 je kolekce skleněného zboží AGNES. V této kolekci naleznete skleněné nádoby různých velikostí, na všechny druhy tekutin. Velice vtipné jsou nápisy na skle, kdyby jste náhodou nevěděli, na co je použít.

Krom lucerniček a jiného venkovního osvětlení, můžete zkrášlit svou zahradu jinými doplňky Lene Bjeree. Na výběr bude také z květináčů, venkovní textilie či dřevěných a ratanových doplňků.

A spousta dalšího…

SRDCE NEJEN VALENTÝNSKÁ…

​Jelikož se blíží svátek všech zamilovaných – Valentýn​, A La Maison ve svých prodejnách představuje kolekci srdíček, které k tomuto dni jednoznačně patří. Naleznete zde srdce z různých velikostí, materiálů a podob. Nikdo takovýmto darem nepohrdne, ale kdyby jen jste chtěli darovat něco jiného, najdete i jiné vhodné dárky, jako například aroma difuzéry, katalytické lampy či vonné svíčky.

Zdroje: www.alamaison.cz

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu