Mládí vpřed! / Kolekce New Yorker Fishbone a Fishbone Sister jaro 2014

Mládí vpřed! / Kolekce New Yorker Fishbone a Fishbone Sister jaro 2014

24. ledna 2014, New Yorker, Fishbone, Fishbone Sister, jaro 2014, jarní kolekce, dámská kolekce, pánská kolekce, oblečení pro mladé

Sponzorované odkazy

Představování nových kolekcí oblíbených značek pro jaro 2014 pokračuje. Tentokrát se podíváme na kolekci New Yorker Fishbone a Fishbone Sister. Už na první pohled je jasné, že cílovou skupinou jsou mladí lidé – kolekce hýří nespoutanými kombinacemi, horkými trendy a odvážnými vzory. Elegantní kousky nečekejte, ale pokud hledáte streetové a velmi ležérní oblečení, jste u New Yorkeru určitě na správné adrese.

New Yorker Fishbone

Kolekce Fishbone je určena pro chlapce a mladé muže, kteří se nebojí být na ulici vidět. Pro letošní sezónu jaro 2014 zabudovali návrháři do pánských šatníků vzory dříve oblíbené spíše u žen – imitace leopardí a hadí kůže. Jsou nepřehlédnutelné a v mužském podání i poměrně originální. S nimi pak zaujme i výrazná kostka a květinový potisk v podobě nápisu na šedé mikině. Dalším z trendů, které se v kolekci Fishbone objevují, jsou baseballové bundičky – hit nadcházející sezóny. Vedle nich jsou pak vidět i denimové bundičky. Co se týče kalhot, hlavní roli zde jednoznačně hrají džíny v mnoha různých odstínech a barvách.

New Yorker Fishbone Sister

Stejně jako v pánské kolekci se i v té dámské usídlil leopard. Oblíbený vzor můžeme vidět na tričkách, šatech i kšiltovkách. Důležitou roli tu hrají čísla. Bundy a mikiny s různými čísly často připomínající dresy jsou jednou z novinek nové sezóny a New Yorkeru to nemohlo uniknout. Jak už jsme mohli vidět i v jiných kolekcích této značky, návrháři si pro jaro 2014 velmi oblíbili černobílé proužky, které se své horizontální i vertikální variantě okupují trička, sukně i ponožky. Nepřijdeme ani o potisk pro jaro nejtypičtější, tedy ten květinový, který se krásně vyjímá obzvlášť na šatech. A stejně jako v pánské linii se u Fishbone Sister můžeme těšit na pořádnou dávku nesmrtelného denimu!

Zdroj: www.newyorker.de

Autorem článku je Jana K.. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu