Nová plus size móda Mango nese název Violeta!

Nová plus size móda Mango nese název Violeta!

27. ledna 2014, plus size, Violeta, větší velikosti, Lindex, H&M, šaty, zvířecí vzory, Mango, plus size móda, Robyn Lawley, jaro 2014

Sponzorované odkazy

Že jste o tom ještě neslyšeli? To jste ani nemohli, protože španělská značka Mango vyrazila na trh s plus size módou, kterou nazvala Violeta, teprve nedávno. Nechala se inspirovat od jiných známých značek jako je H&M či Lindex, jejichž plus size móda je velmi populární a online prodej zahájila ve Velké Británii 15. ledna 2014 a v obchodech sedmi zemí, kde má Mango své největší zastoupení: Francie, Německo, Itálie, Nizozemsko, Turecko, Rusko a Španělsko. Bohužel mezi tyto země nepatří Česká republika, ale stále je tu online prodej a Německo je přeci náš blízký soused. Jestliže bydlíte při hranicích, výlet do Německa pro vás nemůže být problém.

První modelkou kampaně Violeta se stala krásná australská modelka větších velikostí Robyn Lawley. Při jejích mírách 91–74–100 možná namítne, že nemá o větších velikostech ani páru, ale i tak představuje oblečení od velikosti 40 až do 52, které Violeta nabízí. Podle mého názoru je to dostačující škála na to, aby si plnoštíhlé ženy měly z čeho vybírat.

Nabídka oblečení je více než široká. Naleznete se zde všechny druhy módních kousků od šatů přes kalhoty až po trička. Mango nedělá výjimky a drží se hesla: ,,Všem stejně“. I ceny jsou potěšující. Určitě si za plus size módu nepřiplatíte více než ti, kteří nosí velikosti S. Musíte ale počítat s ním, že jde o nejžhavější novinku na trhu a slevy se dostaví až po čase.

Co se týče barev, které jsou u plus size módy velice důležité, Mango volilo zeštíhlující černou, čistě bílou, pozornost vzbuzující červenou a dost prostoru dalo také modré. Mnoho módních kousků, ať se jedná o šaty nebo halenky, se nese v různých odstínech modré barvy.

Velkou roli hrají také vzory a motivy na oblečení. Víme totiž, že některé zeštíhlují a některé naopak přidávají na kilogramech. Mango si je toho vědomo, a proto používá střídmějších motivů. Velice oblíbené jsou tu zvířecí vzory, puntíky a rafinované geometrické tvary, vytvářející dokonalé siluety těla.

I když to k tomu tak úplně nepatří, Violeta má ve své jarní kolekci 2014 také obuv, která je však v klasických dámských velikostech od 36 do 41. Na výběr je zde z klasických sandálek, balerínek a lodiček. Zřejmě když se značka Mango rozhodla pro Violetu, tak si řekla, že to udělá se vším všudy.

.

Zdroje: www.mango.com

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, letní boty, lodičky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu